Ексклюзиви
середа, 17 січня 2024 11:47

Оля Полякова відзначає 45-річчя. Перегляньте найцікавіші факти й спекотні фото зірки
13

Оля Полякова відзначає 45-річчя
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова відзначає 45-річчя
Оля Полякова відзначає 45-річчя
Оля Полякова відзначає 45-річчя
Оля Полякова відзначає 45-річчя

Українська співачка, акторка, блогерка й телеведуча Оля Полякова відзначає 45-річчя. Знаменитість є однією з найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус".

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші факти з життя і гарячі фото зірки.

Майбутня артистка народилася у Вінниці. Закінчила музичну школу за класом фортепіано, Вінницьке училище культури і мистецтв за класом хорового диригування, а також Київський університет культури і мистецтв за класом естрадного вокалу.

Кар'єра

Музичну кар'єру розпочала наприкінці 1990-х, ставши лауреаткою фестивалів "Море друзів" (Ялта) та "Крізь терни до зірок" (Черкаси). Однак популярність прийшла до Полякової наприкінці 2012 року. Тоді вона почала співпрацю з Михайлом Ясинським, одягла кокошник і випустила трек RussianStyle. Він став популярним в СНД та Південній Кореї. Оля зняла англомовну версію кліпу й провела гастролі в Сеулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річній доньці Олі Полякової зробили операцію

Особисте життя

З 2004 року Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Від нього зірка народила двох доньок - Марію та Алісу. Подружжя має заміський двоповерховий будинок з городом площею 30 соток. На території є стайня, живуть кози, собаки та інша живність. У теплицях Оля вирощує салати, полуницю і помідори.

Підтримка України

Після повномасштабного російського вторгнення 2022 року Оля, перейшла на українську мову й почала займатися волонтерськими проєктами на потреби ЗСУ. Засуджувала мовчання росіян, з якими мала ділові стосунки. Крім цього, Полякова стала амбасадоркою благодійного проєкту "Дитинство без війни", спрямованого на евакуацію дітей-сиріт із зони бойових дій.

Оля Полякова показала рідкісні кадри з своїм чоловіком, бізнесменом 60-річним Вадимом Буряковським. Вона опублікувала відео, на якому спілкувалась з підписниками на тлі свого розкішного заміського будинку. Позаду неї стояв Вадим з чашкою в руках. Ймовірно чоловік не здогадувався, що потрапив у кадр. Адже наприкінці відео запитав, чи можна йому нарешті пройти. Підписники вже встигли наробити пародій на подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова відзначає 45-річчя. Перегляньте найцікавіші факти й спекотні фото зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути