Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 18:00

Прем"єр пропонує чай і бутерброди

На вчорашнє засідання уряду прем"єр-міністр 47-річна Юлія Тимошенко журналістів не запросила. Натомість через чотири години після його початку скликала прес-конференцію. Запізнилася на неї майже на годину.

Одразу ж пропонує варіанти співпраці з пресою. Каже, щоб приходили на урядові засідання тоді, коли там розглядають важливі питання. Тоді журналісти зможуть послухати дискусію між міністрами. Якщо ж питання будуть пересічними, пресу інформуватимуть про ухвалені рішення згодом.

— Можемо організувати вам тут чай, каву та бутерброди, — відповідає на запитання "ГПУ", чи можна чекати кінця засідань у Кабміні. — Завжди вам раді. Коридорами ходять урядовці, то вам цікаво буде з ними поспілкуватися.

Розповідає, що затвердили пенсійний бюджет на цей рік. Він передбачає, що з 1 жовтня буде ще одне підвищення пенсій.

— Я б хотіла, щоб ця радісна новина дійшла до пенсіонерів, — усміхається прем"єр. Каже, що скасували ряд рішень уряду Януковича. Пояснює, що одним із них минулий уряд прибрав усі обмеження на кабмінівські витрати.

— Чиновники мають жити скромніше, — каже Юлія Володимирівна. — А не купувати дорогі автомобілі й шикарно облаштовувати кабінети.

Тимошенко запитують, як вона реагує на намагання створити в Секретаріаті президента паралельний уряд — адже там перехоплюють її ідеї та критикують.

— Мого терпіння вистачить настільки, наскільки потрібно, за будь-яких умов, — відповідає прем"єр.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр пропонує чай і бутерброди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути