пʼятниця, 07 грудня 2018 05:45

Олег Ляшко відзвітувався про успіхи перед українцями

Автор: ФОТО НАДАНЕ ПРЕС-СЛУЖБОЮ РАДИКАЛЬНОЇ ПАРТІЇ ОЛЕГА ЛЯШКА
  На з’їзді Радикальної партії Олега Ляшка політик прозвітував про досягнення за час роботи у Верховній Раді
На з’їзді Радикальної партії Олега Ляшка політик прозвітував про досягнення за час роботи у Верховній Раді

3 грудня Олег Ляшко склав публічний звіт за чотири роки роботи фракції Радикальної партії в парламенті. Звітував у день свого 46-річчя. Подякував за підтримку своїм жінкам — матері, дружині Росіті та дочці Владиславі.

РПЛ сьогодні найрезультативніша фракція парламенту, хоча і перебуває в опозиції до влади. Олег Ляшко — автор майже півтисячі законопроектів. Понад 100 з них напряму стосуються захисту соціальних інтересів українців, розвитку економіки та зміцненню безпеки держави.

Саме РПЛ добилася двократного збільшення мінімальної зарплати — а це додаткові гроші для 4 млн українців. І перерахунок пенсій для 5,5 млн пенсіонерів — адже Пенсійний фонд отримав додаткові 40 млрд грн.

Захист інтересів селян залишається серед пріоритетів РПЛ. Хазяйнуватимуть на українській землі тільки наші фермери, а не іноземні латифундисти, наголосив Олег Ляшко.

— Конституційний суд підтримав наш історичний законопроект про те, щоб господарем на нашій землі були українські селяни. Ми також змінимо бюджет. Гроші отримуватимуть реальні сільгоспвиробники, — каже Олег Ляшко.

Ще одна важлива ініціатива РПЛ — програма "Доступні ліки". Наступного року її фінансування збільшиться до 2 млрд грн.

Особлива увага — захисту інтересів військових і підсиленню армії. Депутати РПЛ уже добилися справедливого нарахування субсидій армійцям і збільшення їхніх відпусток.

— Ми голосували за всі законопроекти, спрямовані на зміцнення обороноздатності України, соціальний захист військових. Бо хто не годує свою армію — годуватиме чужу, — продовжує.

Ліквідація "спецпенсій" суддів і податківців; зниження ЄСВ із 37% до 22%; скасування всіх податків на електромобілі; розстрочка ПДВ на імпортне обладнання; мораторій на перевірки бізнесу; жорстка кримінальна відповідальність за контрабанду лісу-кругляка. Це лише невелика частина справ, які РПЛ та її лідер реально зробили для країни, бізнесу, кожного українця.

Перше, що планують радикали після президентських виборів — переглянути бюджет-2019, щоб реально збільшити зарплати та пенсії. Ще серйозно налаштовані змінити конституцію — скоротити з 450 до 250 кількість депутатів і підсилили відповідальність президента.

— Наші зміни до Основного закону спрямовані на встановлення порядку в державі, відновлення миру, зростання економіки та підвищення добробуту кожної родини. Вони мають припинити безлад і хаос, — додає Олег Ляшко.

22 січня, на 100 річницю підписання Акту Злуки, у День соборності України на з'їзді Радикальна партія висуне свого кандидата у президенти. А поки що — радикали бажають політикам підхопити тренд РПЛ і відзвітувати перед людьми.

— Сподіваюся, з нас візьмуть приклад і прозвітують про свою роботу. Що робили в пар­ламенті, президентському кріслі, взагалі при владі. За три місяці до виборів усі знову щось обіцяють. Я хочу, щоб кожен перед виборами, розповів, що він уже зробив. Тому що люди голосують, а потім ніхто не вважає за потрібне прозвітувати перед ними. Розказати, як виправдали довіру людей. Я і моя команда — перші, хто звітує перед українцями, — говорить Олег Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Олег Ляшко відзвітувався про успіхи перед українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути