пʼятниця, 21 грудня 2018 00:55

Насіров хоче відсудити в лікаря мільйон

Колишній голова Державної фіскальної служби 39-річний Роман Насіров подав до суду на лікаря Максима Со­колова. Вимагає відшкодувати 1 млн грн. У Шевченківському райсуді Києва у задоволенні позову відмовили.

Максим Соколов був головою комісії Інституту кардіології ім. академіка Стражеска, яка обстежувала стан здоров'я Насірова. Про це просили детективи НАБУ. У суді він спростував діагноз, який Насірову поставили у клініці "Феофанія".

У березні 2017-го тоді ще голову ДФС госпіталізували в лікарню нібито з гіпертонічним кризом. Медперсонал "Феофанії" намагався не пустити детективів НАБУ в палату. Казали, Насіров у тяжкому стані. Згодом діагностували інфаркт, який не підтвердився. Тоді ж Насірова відсторонили від посади. 31 січня цьогоріч Кабмін його звільнив.

"Насіров подав цивільний позов, бо ці дані розголосили без його дозволу. Та суддя відмовила у задоволенні позову", — написала у "Фейсбуку" керівник Міністерства охорони здоров'я 55-річна Уляна Супрун.

Насірова підозрюють у завданні збитків державі на 2 млрд грн. Безпідставно надавав розстрочки зі сплати податків підприємствам нардепа-втікача Олександра Онищенка, кажуть слідчі.

11 грудня цьогоріч Окружний адмінсуд Києва поновив Насірова на посаді керівника ДФС. Держава має йому виплатити 184 тис. грн компенсації.

Зараз ви читаєте новину «Насіров хоче відсудити в лікаря мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути