пʼятниця, 29 грудня 2017 00:30

Міський голова закликав українців рівнятися на Росію

Мер Полтави Олександр Мамай поставив російський патріотизм у приклад українцям. Заяву зробив після сесії міської ради 22 грудня.

— Скільки не критикували би Росію, ми прекрасно розуміємо, що вони перш за все зациклені на патріотизмі. Всі росіяни знають, що їхня держава наймогутніша й найсильніша в світі із президентом Путіним, який може дати будь-кому, — говорить 49-річний Олександр Мамай. — У нашій державі такого немає. Тому ми повинні згуртуватися навколо національної ідеї.

— Соромно, що маємо в Полтаві такого любителя Росії. Хоча міський голова ніколи й не приховував, що його родичі живуть у РФ, — каже правозахисник Василь Ковальчук, 59 років. — Мамай любить усе радянське. Маємо зраду серед полтавців, які за гречку привели до влади цю людину. Тепер вона несе нісенітниці.

На попередніх сесіях Олександр Мамай співав гімн Радянського Союзу замість українського. Неодноразово заявляв, що пишається історією СРСР.

Зараз ви читаєте новину «Міський голова закликав українців рівнятися на Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути