Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2010 04:37

Кужель назвала Бродського шизофреніком

Голова Держкомпідприємництва 51-річний Михайло Бродський звинувачує свою попередницю Олександру Кужель, що та віддала частину приміщення комітету на Печерську в оренду своїй племінниці. Родичка облаштувала там мийку.

— Нормально? Машини співробітників із двору вигнали на тротуари, а там мийка, — обурюється Бродський. — Мені приходять і кажуть: це племінниця Кужель. Комітету ніде розмістити єдиний реєстр. Тому доводиться орендувати приміщення в місті за 300 тисяч гривень на місяць. А ми отримуємо мийку за 3,5 тисячі. А біля неї — шиномонтаж зі складом гуми.

Бродський каже, що змінив директора одеського ринку "Південний". Нібито Кужель по блату призначила на це місце однокласника свого сина.

— Усе, що говорить Бродський — абсолютна брехня, — заперечує 56-річна Олександра Кужель. — Йому ще 1996 року Перша клінічна лікарня видала довідку з діагнозом шизофренія. Я не збираюся вступати з ним у публічну дискусію. Якщо продовжуватиме обливати мене брудом, тоді подам до суду. За ринок він мені місяць тому навіть дякував. Сказав, що я зберегла державне підприємство. А мийка працює не на першому поверсі, а на господарському дворі. Раніше там баки зі сміттям стояли, а зараз підприємство приносить прибуток. Договір із ними заключала не я, а Фонд держмайна. Ніяких племінників там немає.

Кужель критикує Бродського, що не підготував жодного документа. Мовляв подає до Кабміну папери, над якими вона працювала раніше. У приміщеннях комітету Бродський встановив прослуховування, запевняє екс-керівник.

Зараз ви читаєте новину «Кужель назвала Бродського шизофреніком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути