пʼятниця, 16 жовтня 2020 05:26

"Команда змін" уже розв'язала 30 міських проблем

Автор: Олег Журавльов
  Лідер ”Команди змін” Сергій Іващенко: ”Розв’язувати проблеми полтавців міська влада повинна не лише напередодні виборів, а робити це щодня протягом усіх п’яти років каденції”
Лідер ”Команди змін” Сергій Іващенко: ”Розв’язувати проблеми полтавців міська влада повинна не лише напередодні виборів, а робити це щодня протягом усіх п’яти років каденції”

Понад 2 тис. повідомлень про міські проблеми нанесли полтавці на "Карту змін". 30 із них уже розв'язала "Команда змін", лідером якої є кандидат на посаду міського голови від партії "Слуга Народу" Сергій ІВАЩЕНКО. Ще 17 звернень нині опрацьовуються.

"Карта змін" працює в Полтаві із 13 серпня. Щоб залишити заявку про проблему — слід зайти на сайт проєкту, описати ситуацію, вказати адресу й додати фото. Позначка із заявленим питанням з'явиться на онлайн-карті. Щодня полтавці лишають так у середньому 20–30 повідомлень.

— Наші люди готові відгукуватися і взаємодіяти із владою. Треба давати їм цю можливість, бо змінити Полтаву зможемо лише разом, — говорить Сергій Іващенко.

Найперше "Команда змін" почала оновлювати занедбаний дитячий майданчик у центрі селища Рибці. Ремонт проходить у три етапи — реконструкція та фарбування, встановлення ігрового елементу "Екскаватор", облаштування гімнастичного комплексу "Воркаут".

Мешканці багатоповерхівки на вул. Огнівській, 6, подякували "Команді змін" за облаштування зони відпочинку.

— Завдяки Сергію Васильовичу і його людям у нас тепер є обладнана альтанка. З обох боків будинку встановлені лавочки, — говорить голова домоуправління Віктор Келим.

Зверталися за допомогою до "Команди змін" і жителі будинку на вул. Шведській, 20. Просили зняти з даху старий кран, який там стояв 20 років. Важка техніка й робітники зробили це наступного дня. Відремонтували частину зруйнованої огорожі.

— Ми про цю проблему говорили більш як три роки, писали листи. А тут все вирішилося дуже швидко, — розповідає мешканка дому Вікторія.

Турнік і ремонт пошкоджених лавок у парку на Браїлках представники "Команди змін" зробили після спільного прибирання території з місцевими жителями. Також встановили у парку ігровий елемент "Екскаватор".

Жителі будинку на вул. Деповській, 4, попросили "Команду змін" встановити ліхтарі, аби освітлювалася дорога, якою школярі увечері повертаються додому. Зверталися з цього приводу до міської влади, та відповіді не отримали.

— Встановлення двох ліхтарів — елементарна річ, — говорить член "Команди змін" Юрій Бражник. — Нам на це знадобилося пів дня.

— Наша робота поки що невелика. Але це тільки початок. Показуємо приклад, — каже Сергій Іващенко. — Розв'язувати проб­леми містян слід не лише напередодні виборів, а протягом усіх п'яти років каденції.

Майбутня міська влада обов'язково повинна користуватися "Картою змін", упевнені представники "Команди змін". Завдяки цьому буде налагоджуватися комунікація з полтавцями, вирішуватимуться їхні проб­леми.

Зараз ви читаєте новину «"Команда змін" уже розв'язала 30 міських проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути