пʼятниця, 07 серпня 2009 08:36

Голова Верховного суду засмагав у трусах танга

В останній місяць літа більшість політиків і чиновників роз"їхалися на відпочинок. Одні вибрали Крим, а інші — закордон.

Голова Верховного суду 60-річний Василь Онопенко полетів на відпочинок до Туреччини. Поселився поблизу міста Белек в одному з найдорожчих готелів "Глорія Сереніті Ресорт". Заклад відкрили два роки тому. За тиждень перебування там треба заплатити від 2 до 11 тис. євро. Для відпочивальників є все — від турецьких бань і саун до спортзалів і тенісних кортів. Онопенко заплатив за свій відпочинок близько $4 тис. Це 32 тис. грн. Місячна зарплата голови Верховного суду— до 25 тис. грн.

Під час відпочинку на березі моря хтось сфотографував Онопенка з різних боків і виклав знімки в Інтернеті. На них суддя засмагає на шезлонгу і читає книжку. На Онопенку лише біла кепка та труси танга, які майже не прикривають зад. В Онопенка — мускулисте тіло. Він три-чотири рази на тиждень відвідує спортзал, де займається бодібілдінгом (з англійської перекладається як "будувати тіло". — "ГПУ") та піднімає штангу. Щодня бігає. У нього навіть в будинку є бігова доріжка.

— Мій батько міг підняти коня і часто так робив, аби продемонструвати односельцям такий "фокус", — каже Василь Васильович. — Чи затискав горіх між середнім та вказівним пальцями так, що той розлітався на друзки. Підкови згинав руками. Частково його сила передалася мені.

Василь Онопенко практично не вживає спиртного. Їсть фрукти та небагато м"яса й риби. Взимку моржує. До цього його привчив батько.

— Мені тоді було років 7–8, як він вивів мене на вулицю зі словами: "Сину, пора вже тобі ставати справжнім чоловіком", — розповідав у одному з інтерв"ю голова Верховного суду. — Я одразу й не зрозумів, що батько має на увазі. А він каже: знімай труси. Я зняв і далі стою на снігу. І раптом батько як обіллє мене відром льодяної води з голови до ніг. Так він робив щодня протягом тижня. Мені це сподобалося, і я звик.

Батько вивів мене на вулицю і каже: знімай труси

Онопенка називають метросексуалом, бо ретельно стежить за своєю зовнішністю. Він завжди акуратно одягнений і з гарною зачіскою. Місяць тому прийшов у один із столичних нічних клубів із дружиною та вагітною молодшою донькою Іриною. Вона має подарувати Онопенку п"ятого онука. У неї вже є двоє дітей. Стільки ж має старша донька Лада. Вона одружена із заступником міністра юстиції Євгеном Корнійчуком.

Зараз ви читаєте новину «Голова Верховного суду засмагав у трусах танга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути