четвер, 19 липня 2007 19:08

Генпрокуратура погодилася на кримінальну справу проти Калашнікова

Генеральна прокуратура скасувала постанову про відмову порушити кримінальну справу проти нардепа 5-го скликання від Партії регіонів Олега Калашнікова. Його звинувачують у перешкоджанні роботі знімальної групи телеканалу СТБ. Інцидент стався рік тому в наметовому містечку "регіоналів" у Маріїнському парку столиці.

"Кримінальну справу направлено прокурору міста Києва для організації подальшого розслідування", — йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.  Постраждала, 26-річна журналістка Маргарита Ситник, сподівається, що справу вдасться-таки довести до кінця.

— Будемо ходити на допити, якщо вони будуть, на очні ставки, — каже вона. — Уже подали частину документів до Європейського суду з прав людини. Намагатимемося використовувати всі базові ресурси, аби домогтися справедливості.

Сам Калашніков продовжує стверджувати, що до інциденту з журналістами непричетний. Вважає, що проти нього організовано провокацію.

— Він узагалі говорив, що не впізнає нас. Ще у прокуратурі сказав: "А, ось як ви виглядаєте. Тепер я буду знати", — веде далі Ситник. — У Верховній Раді кілька разів зустрічалися, але ми ігноруємо одне одного. Вдаємо, що просто не бачимо.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура погодилася на кримінальну справу проти Калашнікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути