пʼятниця, 20 квітня 2018 06:35

Ще однієї Партії регіонів не буде

— Я проти однієї політичної сили. Я це вже проходив. Бачив і ззовні, як це було: і "ЗаЄдУ", і Партія регіонів, яка намагалася об'єднати все, що можливо, — каже голова Верховної Ради 47-річний Андрій Парубій.

Так коментує можливість об'єднання "Блоку Петра Порошенка" та "Народного фронту" в єдиний список на наступних парламентських виборах. Інтерв'ю зі спікером опублікував сайт "Цензор.нет".

— Є певні світоглядні й ціннісні орієнтації, — говорить Андрій Володимирович. — І намагатися все те звести до якоїсь великої уніфікованої адміністративної машини було б неправильно. Більш того, це ще й неефективно, і в Україні ніколи не спрацьовувало. Консолідація влади та створення єдиної партії — не те саме.

На виборах до Верховної Ради в листопаді 2014 року Парубій був четвертим у списку "Народного фронту". Це друга за чисельністю фракція в парламенті — 81 депутат. Найбільша — в "Блоку Петра Порошенка", нараховує 135 членів.

Однопартієць Парубія, міністр внут­рішніх справ Арсен Аваков теж проти об'єднання БПП і НФ.

— Спільна партія під вибори обговорювалася на зустрічах із президентом Порошенком. Однак я не прихильник цього варіанта, — сказав він 4 квітня в інтерв'ю сайту "Ліга.нет".

Зараз ви читаєте новину «Ще однієї Партії регіонів не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути