вівторок, 23 квітня 2019 07:05

Дебати між кандидатами тривали годину

19 квітня о 19:00 у Національному спортивному комплексі "Олімпійський" у Києві відбулися дебати між кандидатами в президенти 53-річним Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, 41 рік. Тривали годину. Подію охороняли 10 тис. поліцейських.

— Чи міг я колись уявити, що я, простий хлопець із Кривого Рогу, боротимуся за крісло президента проти людини, яку ми обрали президентом України 2014 року? Я сам був за пана Порошенка. Але я помилився. Ми помилилися, — говорить шоумен Володимир Зеленський.

— Ми з вами голосували за одного Порошенка, а обрали іншого, — продовжує Зеленський. — Бо існує два Порошенки. Перший — прекрасний оратор, спеціаліст, фінансист, економіст, у всьому знається. Він з'являється, коли є камери. Але коли камери вимикаються, виходить інший, другий. Перший Петро Порошенко на Михайлівській площі кричить: "Путін, я тобі покажу". А другий тихенько паном Медведчуком передає "прівєтікі" в Москву. Перший каже, що у платіжках за комуналку буде мінус, а другий тихенько робить "Роттердам+".

Я не політик. Я людина, яка прийшла зламати цю систему. Я — результат, Петре Олексійовичу, ваших помилок і обіцянок. Це правда, і ви це розумієте.

— Нарешті ми змогли зібрати на дебати. Довгих три тижні чекали, доки команда мого опонента наважиться з'явитися перед українським народом, — каже Петро Порошенко.

— Якби ви знали, в якому стані я прийняв державу 2014 року, без грошей на казначейському рахунку, без золотовалютних резервів, без армії, без будь-якої зброї, ви задавали би питання по-іншому.

А ви в цей час ображали нашу державу. Намагалися виставити Україну повією своїми жартами, отримували гроші з російського бюджету для своїх фільмів, коли країна потребували кожної крихти допомоги, коли стояло питання, чи виживе Україна. Ми, українці, зберегли державу. Ми створили міжнародну солідарність на підтримку України. Де були ви?

Зараз ви читаєте новину «Дебати між кандидатами тривали годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути