Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2007 17:54

"Навіть бродячі собаки на шиї з лєнточками бігали"

"Навіть бродячі собаки на шиї з лєнточками бігали"

Учора був останній день агітації за політичні партії на позачергових парламентських виборах. Тож у ніч із п"ятниці на суботу всі агітаційні матеріали мали зняти, щоб сьогодні вже нічого не було. У Києві рекламу почали знімати ще з учорашнього ранку.

— У нас уже майже все прибрано, — каже головний інженер одного з ЖЕКів Подільського району столиці Олександр Тищенко, 43 роки.

Він розповідає, що на минулих виборах вистачало роботи ще й через місяць після дня голосування.

— Тоді плакати вішали навіть у районі п"ятого поверху. Доводилося наймати спецтехніку, щоб це познімати. А цього разу якось чистенько й спокійненько, — додає Тищенко.

В Одесі місцева жителька балончиками з чорною й білою фарбою закреслювала передвиборні лозунги на парканах та будівлях. Казала, що її дуже нервує зовнішня політична реклама, від якої неможливо сховатися. У міліції заявляють, що можуть затримати жінку за дрібне хуліганство.

Після візитів на Черкащину лідерів різних політичних партій, усі дерева, кущі й навіть амброзія обліплені партійною символікою. Особливо постаралися перед візитом голови Партії регіонів Віктора Януковича.

— Ми з чоловіком поверталися зі Сміли, так обабіч траси всі дерева "посиніли", — каже 47-річна черкащанка Ніна Ткаченко. — Бачила, навіть бродячі собаки на шиї з лєнточками бігали.

— Ми звернулися до партій із проханням прибрати символіку з дерев та кущів. Хотіли на них накласти штраф, — говорять в управлінні екології Черкаського міськвиконкому. — Але вони заперечують, кажуть, що то їхні противники начіпляли. Тому після виборів разом із комунальниками прибиратимемо самі.

У четвер у Івано-Франківську ще розклеювали агітки, а після обіду в п"ятницю — вже прибирали. На під"їздних дорогах учора зранку переклеювали біґборди. Обличчя політиків ховали під соціальною рекламою проти наркоманії.

Зараз ви читаєте новину «"Навіть бродячі собаки на шиї з лєнточками бігали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути