середа, 18 листопада 2009 07:17

Балога повертається до президента

Балога повертається до президента

Колишній глава Секретаріату президента Віктор Балога повертається в команду Віктора Ющенка й нібито працюватиме в його передвиборному штабі. Подейкують, сигналом до цієї рокіровки буде те, що близькі до Балоги депутати поставлять свої підписи за обрання В"ячеслава Кириленка лідером фракція НУ-НС. Ходять чутки, за це вже зібрали понад 30 підписів. Треба ще вісім. Допомогти можуть люди Балоги.

— До нас ще ніхто навіть не звертався з приводу Кириленка, — каже двоюрідний брат Балоги, нардеп від блоку НУ-НС 42-річний Василь Петьовка. — Якщо звернуться, зустрінемося з претендентом, поспілкуємося й побачимо. Якщо він відстоюватиме інтереси фракції, то думаю, наші голоси там обов"язково будуть.

На запитання, чи правда, що Балога повертається до президента, говорить:

— Я вперше про це чую. Де таке накопали? Напевно, на якомусь ринку в Києві. Мені про це нічого невідомо.

Нардеп від блоку НУ-НС 68-річний Ярослав Кендзьор каже, що свій підпис за обрання Кириленка лідером фракції поставив ще два тижні тому:

— Але Балога до президента не повернеться — свою функцію Віктор Іванович виконав сповна, допомігши зруйнувати його рейтинг. Ющенко про це пам"ятає і більше помилки не зробить. Балога, який працював у команді президента, відійшов, і на другий день почав плювати на свого шефа і загравати то з Юлею, то з "Регіонами". Яка нормальна людина захоче бачити такого в себе в команді?

Під час президентської кампанії 2004 року Віктор Балога був довіреною особою Віктора Ющенка на Закарпатті. На дострокових парламентських виборах очолював виборчий штаб "Нашої України – Народної самооборони". 19 травня цього року звільнився з посади глави Секретаріату президента. Мовляв, виступає проти балотування Ющенка на другий президентський термін.

Зараз ви читаєте новину «Балога повертається до президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути