пʼятниця, 17 травня 2019 00:00

Автомобілі на єврономерах заблокували Верховну Раду

Уранці 15 травня майже 200 легковиків із європейськими номерами перекрили столичну вул. ­Михайла Грушевського. Заблокували приміщення Верховної Ради. Вимагали продовжити період пільгового розмитнення автомобілів ще на півроку. Тримали прапори організацій "Автоєвросила" та "Правого ­сектора".

— Вимагаємо відтермінування штрафних санкцій, — каже співзасновник "Автоєвросили" Олександр Чернявський. — Якщо нічого не зміниться, то всі ці люди залишаться без автівок — їх відбере виконавча служба. Водії налаштовані рішуче. Раніше нам вдавалося досягати чогось завдяки тому, що було багато людей. Влада розуміла, що так просто питання не закриє.

У листопаді уряд зобов'язав власників авто з іноземною реєстрацією протягом 180 днів розмитнити машини зі знижкою 50%. У лютому суму розмитнення зробили повною. А з 22 травня накладатимуть штрафи на водіїв, які не розмитнили автівки.

У комітеті Верховної Ради з питань податкової та митної політики не збираються продовжувати пільговий період розмитнення.

Зараз ви читаєте новину «Автомобілі на єврономерах заблокували Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути