вівторок, 25 вересня 2007 17:50

Янукович захрип у Полтаві

Янукович захрип у Полтаві

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, 57 років, учора відвідав Полтавщину.

Зранку в Полтаві на центральних вулицях маршрутом руху прем"єра дерева й стовпи обв"язали блискучими білими й синіми стрічками. Близько 11.00 по вул. Фрунзе вимкнули світлофори, й рух почали регулювати даїшники. Янукович приїхав у статусі партійного лідера, а не прем"єр-міністра.

На Театральній площі в центрі міста зібралися кілька тисяч його прихильників. Вони тримають партійні прапори, сині повітряні кульки. Чоловіки в синіх жилетках роздають фотографії із зображенням Януковича та значки з логотипом партії.

На сцену виходять депутати міських і районних рад від Партії регіонів.

— Є ще серед "помаранчевих" нормальні люди, які прийшли послухати розумних людей. А не тільки слухають "Ґринджоли", — депутат Полтавської райради Василь Степенко показує на натовп десь із 200 осіб навпроти сцени. Вони розмахують прапорами "Нашої України" і "Народної самооборони".

Під"їжджає Віктор Янукович. На сцену прямує з головою Полтавської облради "регіоналом" Олександром Удовіченком і нардепом Олексієм Лелюком. Позаду йде 225-й номер списку Партії регіонів, нардеп і колишній мер Полтави Анатолій Кукоба.

— Мені сказали, що на Полтавщині буде дощ. А я говорю, що нам Бог допоможе. Якщо покапає трошки, то це к грошам. Як селяни кажуть, к врожаю, — говорить у мікрофон захриплим голосом Янукович. — Я приїхав до вас, щоб звірити з вами свого годинника. Він однаковий час показує чи ні?

— Однаковий! — вигукують пенсіонерки з першого ряду.

Янукович хвалиться, що проїхав уже майже всією Україною. А на Полтавщині за останні два тижні побував двічі.

Хриплим голосом він говорить 10 хв. Потім дівчина в національному вбранні вручає йому величезний букет червоних гвоздик. Янукович кидає квіти в натовп.

Зараз ви читаєте новину «Янукович захрип у Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути