четвер, 20 вересня 2007 17:20

Жінка віддала гроші й золоті прикраси

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Зі мною відбулося таке, чому я не можу не тільки дати пояснення, але й позбутися сорому й відчаю, — розповідає в листі пані Олена з Київщини. — Я йшла до перукарні. До мене підійшла жінка й спитала, котра година, потім ще щось. Одночасно підійшла ще одна і стала казати, яка я гарна і яка нещасна, бо мене кинув коханий (у мене дійсно був розлад із хлопцем), і що невдовзі помре моя мама? Вони казали, що допоможуть, але треба заплатити, чим є. Я побігла додому, схопила гроші, золоті прикраси — все, що було, і віддала жінкам. Отямившись, була у відчаї від того, що накоїла, але їх вже не було. Я мучуся, караю себе: як я могла це зробити? Тим більше, що навчаюся на юридичному факультеті".

Шановна пані Олено, аналогічні історії відбуваються досить часто. Ви стали жертвою шахраїв, які добре знаються на людській психології. Але чому вони звернули увагу саме на вас? Адже на вулиці було багато людей.

Ваша біоенергоінформаційна система була розбалансована. Вона несла програмні порчі на проблеми з протилежною статтю, на самотність, на головний біль і порушення сприйняття інформації, на невдачі в різних сферах діяльності. У той момент нервова система й психіка були не в порядку. Цим скористалися жінки: одна влаштувала психологічний тиск, а інша робила програмну порчу з наговором "віддай гроші, віддай усе". Ваше хворе біополе миттєво "проковтнуло" це. І ви почали діяти?

У його присутності в мене болить голова

Заспокойте себе тим, що злодіям видурені цінності нічого доброго не принесуть. Вважайте, що ви віддали хвороби, негаразди свої та рідних.


"Я погодилася на примирення із чоловіком заради грошей, які він мав би висилати на дитину. Але він жодного разу не подзвонив і не спитав про неї, поки був на заробітках, — ділиться пані Богдана з Львівської області. — Нині він приїхав і каже, що відчуває тягу до мене. Але в мене зникло почуття любові. Чоловік викликає депресію й апатію, в його присутності в мене болить голова, відчуваю слабкість у м"язах. А без нього — гори звернула б? Жалію, що знову з ним зв"язалася. Жадоба до грошей, яких я не бачила, погубила мене. Читала, що це — кармічний зв"язок. Допоможіть його розірвати, щоб чоловіка не тягнуло до мене".

Доля єднає людей невипадково. Це — як нагорода, як випробування або як покарання. І поки ви, пані Богдано, не відпрацюєте своє, кармічна програма діятиме.

Ваші з чоловіком біополя енергетично протилежні: рожевий — донор-санітар і зелений — соціальний лідер, життєлюб-егоїст. Протилежність доповнює та поєднує. Але на вас із чоловіком є свідомі біоенергетичні втручання. Вони порушують життєву програму й енергообмін, що викликає побутовий вампіризм. Ви не віддаєте енергію з любов"ю, добровільно — у вас забирають її через непорозуміння і дисгармонію у стосунках. Ваше біополе через порчі не може оновитися енергією життєвої сили й вам погано — немає сили, настрою. Тому вам з чоловіком треба відкоригувати біоенергоінфомаційні системи. Тоді доля кожного буде йти за власною життєвою програмою.

Не забувайте й про те, що дитині потрібні як мама, так і тато.

Зараз ви читаєте новину «Жінка віддала гроші й золоті прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути