четвер, 10 березня 2022 00:30

Здійсниться заповітна мрія

Гороскоп на 14–20 березня

Це тиждень можливостей і шансів. Годі сумніватися у своїх силах. Українцям вдаватиметься все, за що б не бралися. Здійсниться одна із заповітних мрій. Розради шукайте у віршах Тараса Шевченка та Лесі Українки. Коли стає тривожно, обнімайтеся і співайте гімн. Читайте Франка, Стуса і Симоненка. Працюйте наполегливо. Тоді зникне страх і відчай. Допомагайте теробороні та одиноким літнім сусідам, прихистіть покинутого собаку чи кота. Погані новини поступатимуться місцем хорошим. Перемога близько. Народжуватимуться мудрі та мужні діти. Їхній патріотизм вражатиме не одне покоління.

Овен (21.03–20.04)

Настає перехідний період. Якщо початок тижня буде малорезультативний, то від четверга планів та ідей стане чимало. Час втілювати їх у життя. Доведеться багато що змінити — місце проживання і роботу. Але скоро все стане на свої місця. Бережіть стосунки, які будували роками. Пийте більше води. Мівіну і чай замініть на бульйон.

Телець (21.04–20.05)

Вашій ініціативності можна позаздрити. Вдаватиметься більше, ніж зазвичай. Зникне страх, з'явиться впевненість у завтрашньому дні. Доленосним буде ранок вівторка. Чекайте на збільшення родини. Народжуватимуться брати, племінники та онуки. Турбуватиме біль у грудях. Загостряться судинні хвороби. Тимчасово відкладіть ін'єкції.

Близнюки (21.05–21.06)

Знадобиться терпіння та витривалість. Колеги покладатимуться на ваш авторитет. Не час іти у відпустку. Пропустите найцікавіше. Скоротіть список витрат. Жертвуйте кошти на потреби Збройних Сил. Не вдалий час для пошуку пари. Ваша соціальна активність не сподобається коханим. Не ігноруйте нежитю. Спровокуєте хронічний риніт.

Рак (22.06–22.07)

Прийняття доленосного рішення перенесіть на п'ятницю. Життя вимагатиме активних дій. Доведеться багато майструвати і лагодити. Стосунки з партнерами будуть напружені. Не дозволяйте батькам втручатися у вашу сім'ю, бо розсварять остаточно. Обмежте вживання кави. Пильнуйте за кермом.

Лев (23.07–23.08)

Вирішити нагальні проблеми допоможуть сусіди. Не шукайте товариства в інтернеті. Ігноруйте повідомлення від незнайомців. Вони поширюватимуть брехню. Фінансові можливості обмежені. З цим доведеться змиритися ненадовго. Пенсії та соціальні виплати надійдуть вчасно. Прихистіть знайдене кошеня. Бережіть від травм коліна та лікті.

Діва (24.08–23.09)

Грошей бракуватиме на найнеобхідніше. Не журіться. Допомогу отримаєте там, де не сподівалися. Перед вихідними зарплату видадуть повністю. Розповідайте дітям про історію України, разом вивчіть імена гетьманів і князів. Плетіть маскувальні сітки. Використайте свої кулінарні здібності. Печіть хліб, приготуйте їжу й теплі речі для тих, хто боронить наші мир і спокій.

Терези (24.09–23.10)

Це тиждень терпіння й злагоди. Програє той, хто діятиме самотужки. Лише пліч-о-пліч вдасться здійснити задумане. Багато зміниться навколо, але ви швидко призвичаїтеся до нових реалій. З-за кордону повернуться друзі. Відчуєте підтримку всього світу. Дотримуйтеся посту. Замість м'яса додайте до раціону горіхи та бобові.

Скорпіон (24.10–22.11)

Відкладіть справи, що можуть зачекати. Зараз наробите в них помилок. Коли йдете з дому, вимикайте газ, воду та світло. Не сваріться з милими через те, що рідко виходять на зв'язок. Частіше кажіть, як сильно любите. Цілуйте без причини, освідчуйтеся. Стаєте легкою здобиччю для вірусів. Уникайте скупчення людей.

Стрілець (23.11–21.12)

Доведеться сперечатися, щоб відстояти свою думку. Важко переконати опонентів. Не варто позиватися до суду чи ділити майно. Вчасно платіть аліменти. Не дозволяйте друзям використовувати вас. Втручатися у їхні сімейні конфлікти — зась. Турбуватиме безсоння й невралгія. Дасть про себе знати посттравматичний синдром.

Козеріг (22.12–20.01)

Робота принесе задоволення. Виконуйте свої обов'язки сумлінно. Вдасться здолати страх і безпорадність. Кохані не зводитимуть із вас очей. Не забувайте відповідати їм взаємністю. Захоплюйтеся їхньою вродою, найкращими рисами характеру. Проблеми з лактацією виникатимуть у породіль. Це тимчасове явище. Не відмовляйтеся від грудного вигодовування.

Водолій (21.01–20.02)

Робіть те, що вмієте найкраще. За сумлінну працю гарно платитимуть. Не варто вирушати у поїздку. Дорога небезпечна. Складайте плани на майбутнє. Залишайтеся оптимістом. Прихистіть біженців, нагодуйте самотнього сусіда, купіть ліки та продукти для одинокої матері. Нагадає про себе вушний та зубний біль.

Риби (21.02–20.03)

Негаразди відступатимуть. Ваша ефективність вражає колег і шефа. Не гайте часу на балачки. Скасуйте відрядження та переговори. Підтримуйте зв'язок із родичами, які виїхали за кордон. Шукайте способи підтримати матеріально своє військо. У п'ятницю на самотніх чекає доленосна зустріч. Бережіть нирки. Одягайтеся тепло. Прислухайтеся до прогнозу синоптиків.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Здійсниться заповітна мрія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути