Якийсь важливий гість подарував моїм знайомим пляшку вина Chateau de Domaine de L`Eglise. Довга і досить складна назва, а також гарна коробка, в яку була запакована пляшка, наштовхнули їх на думку: скористатися особливим подарунком у якийсь нестандартний спосіб. І вони вирішили вино заховати, щоб випити його на 18-річчя своєї поки що ненародженої доньки.
Почувши про таке, я пригадала, як одна подруга розповідала, що її мама в юності отримала у подарунок від залицяльника французькі духи — мабуть, "Шанель N5". Однак так і не наважилася скористатися ними. Жінка 25 років переховувала пляшечку на дні шафи з одягом. І навіть коли парфуми перетворилися на желе, вона не наважилася їх викинути. Вони і далі навіщось лежать на дні шафи...
Упродовж 25 років жінка переховувала пляшечку на дні шафи з одягом
Інший знайомий розказував, як у дитинстві вигадав фантастичний план: накопичувати всі солодощі, які потрапляли йому до рук. Сподівався одного дня з"їсти все одразу і зазнати такої насолоди, про яку міг лише мріяти. Йому вистачило терпіння відмовляти собі цілих три місяці. Та ось великий день настав. Схвильований хлопчик повільно й урочисто почав поглинати свої скарби. Однак більшість із них уже зіпсувалася. Солодкого дитячого щастя досягти не вдалося. Натомість знайомий отруївся і хворів кілька днів.
Але в Грузії є звичай закопувати бочки з вином у землю якраз для того, щоб воно перетворилося на желе. Цим желе смакують з якихось виняткових нагод.
Можливо, тривале чекання та передчування набагато цінніші за момент здійснення?
Головне — самому за цей час не перетворитися на желе.














Коментарі