Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 18:26

Задихнувся дизайнер Віктор Григор"єв

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Дизайнер Віктор Григор’єв зі співачкою Галліною. Вона була однією з його клієнток. 7 березня 2007 року
Дизайнер Віктор Григор’єв зі співачкою Галліною. Вона була однією з його клієнток. 7 березня 2007 року

Увечері 7 квітня від витоку газу задихнувся у власній квартирі в центрі Києва 37-річний дизайнер Віктор Григор"єв.

П"ять років тому він переїхав до столиці з Ясинуватої на Донеччині. Відкрив ательє "Віктор Григор"єв". Його клієнтками були співачки Асія Ахат, Ірина Білик, Галліна, Анна Сєдакова. У суботу під час останнього ефіру шоу "Танці із зірками-2" Білик дякувала дизайнерові за костюм.

В офісі салону пояснюють, що стався витік побутового газу. Григор"єв жив у старому будинку на вулиці Гоголівській, там була погана витяжка. Загинула також 6-річна донька його друзів. Вони залишили дівчинку на Григор"єва.

— Він не робив колекції і не брав участі в показах мод. Працював з кожним клієнтом особисто. Це й подобалося зіркам, — каже дизайнер Оксана Караванська, 40 років.

Телеведуча Маша Єфросиніна, 27 років, вважає, що "коньком" Григор"єва були жіночі сукні:

— Він відчував настрій кожної жінки. Усе робив сам — шукав тканини, фурнітуру, аксесуари. Я давно мріяла про сукню червоного кольору, але не змогла знайти відтінок, що мені подобався б. А він знайшов і пошив розкішну сукню.

7 березня, рівно за місяць до трагедії, кореспонденти "ГПУ" побували в офісі Григор"єва на вулиці Шота Руставелі.

У кабінеті кремовий шкіряний куточок, шафа-купе з дзеркалом, на столі — монітор. Григор"єв кладе мобільний телефон, ставить чорну попільничку. Запалює сигарету. Дзвонить мобільний.

— Я тебе перезвоню. Целую, — Віктор вимикає звук на телефоні. — Дзвонила Асія Ахат. Вона дуже любить екстравагантні речі, незвичні за лінією крою та формою.

Уже п"ять років відпочиваю з дельфінами

Показує одну із фотографій. На ній Ірина Білик у довгій червоній пишній сукні.

— На неї пішло 37 метрів тафти та шифону. Робили з місяць. Я прикрасив її мереживом від Сваровські.

Секретарка приносить на таці два алкогольних коктейлі у високих стаканах із трубочками. Цікавлюся, у скільки обійшлася сукня Білик.

— Грошей пішло багато, — сьорбає коктейль. — Ані Сєдаковій я готував концертний костюм для конкурсу в Сочі. Аня виконувала три пісні, одна з них — українська. До цієї пісні зробив їй чорний плащ із тафти з червоним маком. Останнім часом люблю червоний колір. Зараз роблю сукню для Тетяни Нєдєльської. На вечорі у Яна Табачника вона мінятиме три сукні. Першою буде моя.

Григор"єв каже, що сам одягається "від себе". На ньому чорна кофтина з різнокольоровими вставками, чорний жилет з одним рукавом, прищепленим до передпліччя блискавкою та булавками. На ногах — чорні блискучі брюки та чорні туфлі.

— Зручно ще почуваюся у верхньому одязі від "Ґуччі" і в джинсах від "Дольче Ґаббана". Є улюблена марка взуття, але згадати не можу, — Віктор піднімає ногу і намагається розгледіти назву фірми на туфлях.

На столі вібрує телефон. Григор"єв дивиться на мобілку, його обличчя похмурніє.

— Я терміново просив зробити мені цю доставку! — кричить у трубку. — Я можу замовити тканину не у вас, а в фірми через дорогу!

Віктор вибігає з кабінету. За хвилин п"ять повертається, вмикає комп"ютер.

— Розповім краще, як проводжу вільний час, — каже трохи роздратовано. — Уже п"ять років їжджу до Севастополя і відпочиваю з дельфінами. Це дуже корисна процедура. Дельфіни зчитують енергетику людини. Зі мною їздили вже і Асія Ахат, і Галліна.

Григор"єв показує на моніторі відео, де плавають дельфіни.

— А тусуюся рідко. І тільки з друзями — вечірки, презентації. Віскі люблю.

До кабінету заходить 30-річна співачка Галліна (колишня дружина народного депутата від Партії регіонів Василя Горбаля. — "ГПУ"). На ній костюм кольору морської хвилі, у руках мобільний телефон.

— А я тебе звоню, — сідає на шкіряний диван.

— Уже едем, — Григор"єв підходить до співачки, обнімає її. — Галя в нас любить екстравагантно-класичні речі. Дотримується ідеальних ліній, щоб підкреслити фігуру, — підморгує співачці.

Галліна крутиться перед дзеркалом.

— Не закоротка для мене? — торкається спідниці, що трохи вища за коліна. — Їдьмо, ми спізнюємося.

Вони попідруки виходять з офісу. Галліна сідає за кермо чорного джипа і щосили рушає з місця.

Зараз ви читаєте новину «Задихнувся дизайнер Віктор Григор"єв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути