четвер, 09 серпня 2007 18:14

Жаби виконують роль енергетичних санітарів

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У моїй сім"ї стільки злиднів, ненависті, хвороб та сварок, що я не знаю, що коїться, — пише жінка з Хмельниччини, яка просить не називати свого імені і прізвища. — Усе погане чіпляється до мене. Щоб не задумала — все виходить навпаки. Я зневірилася в усьому, нічого не ведеться: ні худоба, ні свині, ні птиця. Чоловік п"є, на роботу ходити не хоче, на заробітки їхати теж. Чому так? І що саме цікаве — мого обійстя не минають жаби: є і біля хати, і під хатою, і під порогом, навіть у хаті бувають. А як щось має статися, то вони кричать. Колись я їх боялася, а зараз ненавиджу — сушу, ріжу, палю".

Ваша оселя, шановна пані, на вологому місці. Можливо, колись воно було болотистим. Такі місця мають багато негативних енергій, а жаби, яких ви знищуєте, "пам"ятають" місця своїх давніх осель і тримаються них. Крім того, вони виконують роль енергетичних санітарів. І, як і всі істоти, краще, ніж люди, відчувають вібрації й реагують на них. Велика скупченість негативних енергій, які проявляються у сварках і хворобах, викликає активну реакцію, й тому жаби кричать, ніби розряджаються. До речі, щоб молоко не скисало, люди вкладали до глечика жабу. У чорній магії використовується сушена жаб"яча шкіра, бо жаба за своє життя накопичує негативну енергію у кожній клітині тіла. Також на вас і на вашій оселі є порчі.

Вона сказала, що замовила мені в церкві на смерть

"Я живу більше у чорних смугах життя, ніж у білих, — пише пані Світлана з Волині. — До заміжжя я була щасливою, здоровою і життєрадісною. Уперше повіяв на мене холодний вітер, коли мій хлопець познайомив мене зі своїми батьками. Незлюбили вони мене, бо була здалека, чужою, з роботою в офісі, а отже, на їхню думку, була білоручкою. Все-таки одружилися. І пішло-поїхало. Хворію сама, хворіють діти, з чоловіком розвелася. Він спився і зненавидів мене так, що ладен вбити. Стало не життя, а пекло".

Шановна пані Світлано, наше життя складається зі стосунків соціальних і енергетичних. Ви одружилися, але середовище вашого чоловіка вас не прийняло. А це — негативні емоції, думки, дії, спрямовані на вашу адресу. Не обійшлося й без програмних втручань.

Поступово зруйнувалися і стосунки, і життя. Тепер вам треба відновити свою біоенергоінформаційну систему, познімати руйнуючі програмні порчі й відновити природний енергообмін. Добре було б змінити місце проживання.


"Два роки тому мені стало зле. Підскочив тиск, почав задихатися, хоча був здоровим, — пише Євген з Чернігівщини. — Лікарі лише на деякий час полегшували мій стан. У мене з"явилася слабкість, апатія, знервованість, страх за життя. А перед тим я посварився з однією особою, яка сказала спільному знайомому, що замовила мені в церкві на смерть".

Вам справді було зроблено біоенерговтручання з програмою на смерть. Воно має такий вигляд, ніби ви лежите в могилі з мотузкою на шиї й важка земля давить на груди.

Церква тут ні до чого. Порча зроблена людиною і знімати її має людина.

Зараз ви читаєте новину «Жаби виконують роль енергетичних санітарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути