Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 18:46

За пороблене батькові відповідає син

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Звертаюся із проханням допомогти моєму синові, — пише Григорій Петрович із Вінницької області. До листа прислав фото сина Віктора. — Син став байдужий до усіх, навіть до своєї жінки і до дітей не хоче говорити. Закінчив інститут, працював агрономом у колгоспі, потім у сільраді землевпорядником. Має двоє дітей, доньці 19 років, сину 14. Як колгосп розпався, Віктор їздив у Москву і Вінницю на заробітки, а тепер нічого не хоче".

Президент Української академії цілительства Сергій Бінат за листом і фото визначає, що у чоловіка сильна образа на життя та навколишній світ.

— Цій образі років п"ять, вона його не відпускає, — цілитель водить рукою над фото. — Таке трапляється після пережитих стресів чи втрати близької людини. До такого стану може призвести й несправедливість на роботі чи в сімейних стосунках. Віктор образу пропустив через себе. Вона його придавила, породила сумніви в почуттях. Чоловікові треба відкрити душу, тоді тягар спаде. Раджу Віктору поспілкуватися з психотерапевтами, щоб вони відновили гармонію його душі. Якщо не може висповідатися в церкві, хай розповість про свою проблему березі, сосні чи дубу. При цьому дерево треба обійняти.


"Мій чоловік народився і виріс в інтелігентній сім"ї, — пише Марія із Шепетівки, що на Хмельниччині. — Батька його я вже не застала в живих, а матір була дуже вихована і порядна жінка. Чоловік мій також добрий, але лише тоді, коли у нього все гаразд і немає проблем. А коли щось трапляється погане, відразу починає пити. Як хочу наставити його на лад, він злиться і матюкається, закатує істерику. Ще хочу запитати про свого сина. Казали, що йому пороблено ще в дитинстві".

Із листом Марія прислала фото свого чоловіка й сина. Сергій Герасимович по фотокартці бачить порчу на чоловікові.

Чоловік добрий, коли у нього все гаразд і немає проблем

— У нього важка енергія. Він починає пити, агресивно поводитися. Бачу над ним людську заздрість, — цілитель робить коливальні рухи рукою над листом. — Можливо, сусіди позаздрили, що сім"я живе добре, і навели порчу. Пороблено лише батькові, а син переймає його інформацію важкості на себе. Чоловікові можна сходити до бабки, яка лікує молитвами. Синові теж потрібно зробити корекцію енергетичного поля. Раджу їм не сваритися, перестати конфліктувати та звільнитися від образ.


"Наша сім"я складається з 4 чоловік, — пише Любов Євгенівна із Черкащини. Із листом прислала фото сім"ї. — Я працюю в школі, чоловік сидить удома. Останнім часом життя у нас не складається. Чоловік не хоче працювати, часто запиває. Старша дочка навчається, саме потрібні гроші, а їх у нас нема. У дворі нашому втриматися не можна, як заходиш, там наче якесь замкнене коло. Врятуйте мого чоловіка. Він дуже добрий і роботящий".

— Чоловік Любові гарний і привабливий. Він зацікавив якусь жінку, тепер вона хоче його забрати собі, — каже Сергій Бінат. — Вона зробила чоловікові відворот від сім"ї і приворожила до себе. Треба, щоби чоловік замовив службу за здравіє у трьох церквах в один день. Це може зробити і його дружина.

Зараз ви читаєте новину «За пороблене батькові відповідає син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути