вівторок, 06 лютого 2018 05:41

"Вийшла на балкон покурити. Послизнулася і випала з вікна"

В Івано-Франківську поховали баристу 29-річну Мар'яну Приходько. Вона померла в лікарні 27 січня. За два дні до цього випала з балкона своєї квартири на п'ятому поверсі.

— Трагедія сталася ввечері, — розповідає її знайома Зоряна Піднебесна, 26 років. — Мар'яна вийшла на балкон покурити. Послизнулася і випала з вікна. До лікарні її доправили у важкому стані. Одразу зробили операцію. Готували до наступної, але за два дні Мар'яна померла. Лікарі сказали, травми були несумісні з життям.

Мар'яна Приходько закінчила Івано-Франківський комерційний коледж. Мала фах технолога харчування. Працювала баристою. Була неодруженою, зустрічалася з чоловіком. Сама виховувала доньку.

— Мар'яна грала на гітарі, мала чудовий голос, — говорить Зоряна. — Давала вуличні концерти, брала участь у мистецьких вечорах. Мала багато прихильників, друзів по всій Україні. У неї був залізний характер. Любила кататися на мотоциклі та подорожувати.

Доньку Мар'яни Приходько виховуватиме її матір Світлана Станіславівна.

Зараз ви читаєте новину «"Вийшла на балкон покурити. Послизнулася і випала з вікна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути