Ексклюзиви
понеділок, 28 липня 2008 15:56

В"ячеслава Узелкова попросили не їздити в метро

Автор: фото надане агентством К-2 estet promotions
  Чемпіон світу з боксу В’ячеслав Узелков у ролі лікаря ”швидкої” веде вагітну (актриса Леся Самаєва) до машини. Кадр із мелодрами ”Казка про чоловіка та жінку”
Чемпіон світу з боксу В’ячеслав Узелков у ролі лікаря ”швидкої” веде вагітну (актриса Леся Самаєва) до машини. Кадр із мелодрами ”Казка про чоловіка та жінку”

Інтерконтинентальний чемпіон із боксу за версією WBA 29-річний В"ячеслав Узелков зіграв лікаря "швидкої" у мелодрамі "Казка про чоловіка та жінку". Прем"єра стрічки відбулася два тижні тому на телеканалі "Інтер".

Із боксером зустрічаємося у спортивному комплексі колишнього заводу "Хімпром" у Вінниці. Узелков приїхав на червоному "Опелі-Астра", який купив торік.

— Як тут усе запустили, — зітхає він, дивлячись на порвану сітку на баскетбольному майданчику. — Тут пройшло моє дитинство. Раніше жив у цьому мікрорайоні.

Із приміщення колишнього басейну підстаркуватий чоловік виводить трьох кіз. Літній чоловік, який живе по сусідству зі спорткомплексом, використовує басейн під хлів.

— Досі дивуюся, чому саме мене запросили в кіно, — каже В"ячеслав. Сідає на трибуні перед футбольним полем. — Із дружиною Мариною пили каву в одному з київських кафе. Мені подзвонили на мобільний. Про все домовилися піар-менеджери.

У мелодрамі Єгора Бенкендорфа "Казка про чоловіка та жінку" головні ролі грають російські актори Марія Голубкіна та Олексій Серебряков. За сюжетом пластичний хірург і вчителька літератури випадково знайомляться. Згодом закохуються одне в одного.

— Я приїжджаю забирати  в лікарню колишню дружину героя Серебрякова, — розповідає про роль Узелков. — Вона ось-ось народить. Олексій пхає мені гроші, щоби ми "нормально" доглядали вагітну. Я не беру.

Епізод триває на екрані 4 хв. Знімали в центрі Києва.

Боявся, що матиму неправдоподібний вигляд

— На знімальному майданчику був зі самого ранку до вечора, — згадує В"ячеслав. — Провели сім дублів. Я відпрацював нормально, просто шукали кращий ракурс. Зі Серебряковим устигли лише привітатися і попрощатися, — додає. — Як приїхав на майданчик, у нього якраз записували інтерв"ю. Журналісти побігли до мене. Олексій іще так здивовано подивився, мовляв, це хто такий?

Каже, що "Казку про чоловіка та жінку" дивився вдома із дружиною.

— Не так страшно зніматися, як дивитися, — говорить. — Боявся, що матиму неправдоподібний вигляд. Та залишився задоволений собою. Якщо буде можливість, то поєднуватиму професію актора зі спортивною кар"єрою. Щоправда, в кіно не б"ються, як у боксі. Мені подобаються бойовики.

Дружина боксера, 27-річна Марина, їздила з чоловіком на зйомки. На знімальний майданчик її не пустили.

— Побачила життя за кадром — бідні ті актори, — каже Марина. — Працюють цілий день, їдять із польової кухні. Я за Славою їжджу кругом. У нього особлива дієта, тому вожу з собою пароварку. Він їсть яловичину, приготовлену на пару, та багато овочів.

У Києві Узелкова попросили не їздити в метро.

— Менеджери казали, що зірці це не престижно, — поправляє сонцезахисні окуляри фірми "Прада". — У мене є машина, а в столиці жахливі пробки, не подобається стояти довго. Метро — найшвидший транспорт.

Місяць тому В"ячеслав завоював титул інтерконтинентального чемпіона з боксу — побив словенця Дениса Шимчича. У листопаді захищатиме чемпіонський пояс. Імені суперника не знає.

— Тренування розпочну з кінця серпня, — ділиться планами Узелков. — Щодня займатимуся по 4–5 годин. Щоби не втрачати форми, зараз ходжу в тренажерний зал.

У професійному боксі В"ячеслав із 2004-го, провів 19 боїв. У всіх переміг.

1979, 8 квітня — В"ячеслав Узелков народився у Вінниці в родині інженерів. Батьки Зінаїда Геннадіївна та Валентин Анатолійович уже на пенсії
1986 — почав займатися боксом у спортклубі "Золота рукавичка"
1998 — у бібліотеці Вінницького педуніверситету ім. М. Коцюбинського познайомився із майбутньою дружиною Мариною, за рік одружилися
2002 — закінчив педуніверситет за спеціальністю фізичне виховання
2004, 24 жовтня — уперше переміг у професійному боксі
2008 — знявся у мелодрамі "Казка про чоловіка та жінку"

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслава Узелкова попросили не їздити в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути