Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 09:07

В'ячеслав Тарасюк перед смертю переглянув фільм "Кіборги"

Автор: www.fsyc.org
  Черкасець В’ячеслав Тарасюк пішов добровольцем в АТО 2014 року. Після демобілізації займався громадською діяльністю й волонтерством
Черкасець В’ячеслав Тарасюк пішов добровольцем в АТО 2014 року. Після демобілізації займався громадською діяльністю й волонтерством

За кіборгом 34-річним В'ячеславом Тарасюком із Черкас справили дев'ятини. Чоловік помер у перший день лікування у госпіталі. В нього відірвався тромб.

— Напередодні В'ячеслав удома впав і зламав ногу, — розповідає друг 48-річний Віктор Черниш. — Увечері до нього заїхав. Привіз шаурми, бо він дуже її любив. Уранці Славік поїхав у госпіталь. Коли в палату зайшов лікар, йому стало погано. Помер за три хвилини.

В'ячеслав Тарасюк народився в Бердянську Запорізької області. Вивчився на тракториста. Після служби в армії підписав контракт. Служив у спецпідрозділі СБУ "Альфа". Три роки тому звільнився з роботи. Добровольцем пішов в АТО. Після демобілізації зайнявся громадською діяльністю й волонтерством.

— С Вячеславом познакомились в военкомате в августе 2014-го — оба пришли записаться добровольцами, — розповідає побратим Сергій Очеретний, 44 роки. — Він був добрий, порядний і веселий. Любив розказувати анекдоти й жартувати. Не терпів брехунів і людей, які кидають слова на вітер. Швидко міг поставити на місце. Був сильний і витривалий. Через це з ним ніхто не скандалив.

Із В'ячеславом пройшли Донецький аеропорт. Отримав осколкове поранення п'яти, та нікому про це не казав: "Я буду ще йти в СБУ служить, а там поранені не потрібні". Востаннє бачилися з ним на прем'єрі фільму "Кіборги" в Черкасах.

В'ячеслав був розлучений. Дітей не мав. У нього залишилися батьки й старша сестра Інна.

— Славік гарно грав на гітарі, — каже Віктор Черниш. — Часто співав пісню з фільму "Генерали піщаних кар'єрів". Любив також військові пісні.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Тарасюк перед смертю переглянув фільм "Кіборги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути