четвер, 03 липня 2008 18:00

Волосся може випадати від паразитів

"Старший син відслужив в армії один рік, працював у міліції в Умані, із-за низької зарплати звільнився. Того року поїхав у Київ і устроївся зварювальником у будівельну фірму "Діос". А так як за спеціальністю механік, його взяли без трудової книжки. Зарплату видавали трохи з затримкою, а це за лютий–березень не віддали зовсім, цілий квітень одні обіцянки. Перед Пасхою пообіцяли віддати половину, син так надіявся, просидів під офісом цілий день і не дали ні копійки! Він так переживав, що почало випадати волосся, пучками. На голові вже чотири плями, як 5 копійок. Лікар сказав, що це не лишай і не грибкове захворювання, та виписав вітаміни. Підкажіть, що це може бути. Сину 25 років. Він не курить, не п"є, не вживає наркотиків".

Запитує Раїса Донець з с. Небелівка, Новоархангельського району Кіровоградщини.

Відповідає лікар-трихолог столичного Інститут краси Світлана Баторшина:

— Якщо зіскоб із місця випадіння волосся показав, що це не грибкова недуга, треба здати кров на аналіз. Плями залисин, особливо з нерівними краями, можуть бути спровоковані венеричними недугами. Також випадіння волосся може викликати остеохондроз шийного та грудного відділів, хвороби шлунково-кишкового тракту, порушений кровообіг голови й паразити.

Чоловікові потрібно проконсультуватися в невропатолога, терапевта та венеролога.

Зараз ви читаєте новину «Волосся може випадати від паразитів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути