Ексклюзиви
четвер, 17 вересня 2020 05:45

Володимир Влох помер на городі

У Львові на 92-му році помер учений Володимир ВЛОХ. Завідував кафедрою рослинництва і луківництва Львівського національного аграрного університету. До останніх днів ходив на роботу. Коли порався на грядці біля будинку, йому раптово стало зле. Помер на місці.

— Володимир Григорович — великий духом, працьовитий і комунікабельний учений, із чудовими людськими якостями, — розповідає колега Юрій Губені. — Він був моїм викладачем. Зі студентських років знаю про його вимогливість і наполегливість. Ще торік разом їхали в маршрутці. Хотів допомогти йому зійти зі сходів, але він не погоджувався приймати допомогу. Все робив сам. До кінця життя залишався при світлій пам'яті.

Володимир Влох народився у Винниках на Львівщині. Мав ступінь кандидата біологічних наук. Був професором Львівського аграрного університету. Отримав п'ять авторських свідоцтв. У нього залишилися дочка та син.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Влох помер на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути