Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 06:50

Володимир Остапчук запросив на весілля 45 гостей

Автор: ПРЕССЛУЖБА ТЕЛЕКАНАЛА УКРАЇНА
  Володимир Остапчук і Христина Горняк гуляли весілля в котеджному містечку Золоче під Києвом. Пара познайомилася в серпні 2019-го. До одруження зустрічалися рік
Володимир Остапчук і Христина Горняк гуляли весілля в котеджному містечку Золоче під Києвом. Пара познайомилася в серпні 2019-го. До одруження зустрічалися рік

— Кохана моя, як ­довго я тебе чекав. Шукав тебе в чужих голосах, долях, очах. Вірив, одного разу ти прийдеш. Я знав, що твоя душа постукає у мої двері. Саме тому я залишив їх не закритими, — каже на своєму весіллі шоумен 36-річний Володимир ОСТАП­ЧУК нареченій — юристці Христині ГОРНЯК, 33 роки. Пара побралася 15 жовтня. Жінка взяла прізвище чоловіка.

Святкували в елітному котеджному містечку Золоче під Києвом. Запросили 45 гостей. Церемонія одруження відбулася під аркою з гірляндами та запаленими свічками. До вівтаря наречену вів батько. За вечір вона змінила три сукні.

— Освідчився Володя влітку на першу річницю знайомства, — розповідає Христина. — На три дні поїхали до Стамбула. Під час подорожі на яхті коханий подарував обручку й запропонував стати його дружиною.

Володимир Остапчук познайомився із Христиною Горняк у серпні 2019 року на весіллі, де працював ведучим. За кілька місяців почали зустрічатися. Цьогоріч у травні стали жити ­разом.

— Між нами завжди присутній гумор, а це допомагає будувати міцні стосунки, — каже Остапчук. — Ми з Христиною щасливі. Хочу завжди прокидатися і засинати з цією людиною.

Для Володимира це другий шлюб. Першою його дружиною стала вчителька 34-річна Олена Войченко. З нею розлучився минулої осені після 12 років шлюбу. Мають двох спільних дітей: доньку 6-річну Емілію та сина Евана-Олександра, 12 місяців.

— Коли Володимир знайомив із дітьми, я хвилювалася, — говорить Христина. — Та коханий мене заспокоював: "Все буде класно. Ти всім сподобаєшся". Так і вийшло. Добре провели час, швидко знайшли спільну мову. Емілія ділилася зі мною секретами вже під час першої зустрічі.

— Моїх дітей на весіллі не було, — каже Остапчук. — Наше одруження з Христиною відзначимо з Емілією та Еваном окремо.

Одразу після святкування молодята вирушили в Туреччину. В місті Бодрум відпочивали чотири дні.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Остапчук запросив на весілля 45 гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути