понеділок, 26 листопада 2007 15:59

Владислав Ващук заборонив дружині цілуватися з клієнтами

Автор: фото: Олександр КРАВЕЦЬ
  Сестри Аня та Аліна Завальські з гурту ”Алібі” (сидять за столом) у столичному ресторані ”Плеже кафе” граються з кишеньковим песиком Тимофієм. Його в ресторан принесла ведуча аукціону нижньої білизни Маша
Сестри Аня та Аліна Завальські з гурту ”Алібі” (сидять за столом) у столичному ресторані ”Плеже кафе” граються з кишеньковим песиком Тимофієм. Його в ресторан принесла ведуча аукціону нижньої білизни Маша

У четвер у столичному "Плеже кафе" виставили на продаж білизну дівочих гуртів "Алібі", "А.Р.М.І.Я", "Ікс Ес" та "Квінс". Спіднє зірок помістили в рамочках під склом.

25-річна Аліна Завальська з групи "Алібі" запевняє, що виставлену на аукціон білизну одягали кілька разів.

— Комплекти однакові, а в нас із сестрою різні смаки. Мені подобається романтичне вбрання, їй — агресивне. У дитинстві мама одягала нас однаково, бо мріяла про близнючок.

За білизну від "Алібі" торгуються двоє чоловіків.

— Якщо дійде до двох тисяч, ми прямо тут одягнемо ці бюстгальтери! — обіцяє Аня.

— Дві тисячі! — вигукує чоловік за барною стійкою. — Но одеваете сразу!

Комплект купує за 2500 тис. хлопець напідпитку Вадим. Сестри відмовляються приміряти.

— Повішу в машині, — крутить він коробку з білизною. — Або в квартирі. Добре, що я не одружений.

П"ять спортивних купальників групи "А.Р.М.І.Я" придбав 29-річний дизайнер інтер"єру Олександр Козусєв. Каже, подарує їх нічному клубу в Луцьку.

Футболіст київського "Динамо" Владислав Ващук, 32 роки, в торгах участі не бере. Його дружина 38-річна рестораторка Маргарита Січкар організувала цей аукціон.

— На Нивках у Києві є один магазинчик, де хороша жіноча білизна коштує недорого, — каже Ващук поблизу гардероба. — Придивляюся там речі, а Рита потім сама підбирає розмір.

Зізнається, що ревнує дружину до клієнтів.

— Раніше вона працювала директором ресторану "Пантагрюель". Любила цілуватися зі своїми клієнтами. Сказав їй, щоб не робила цього. Рита пояснювала всім: "Ващук мені заборонив із вами цілуватися". Відтоді їй цілують руку.

Із Маргаритою Січкар Ващук познайомився в "Пантагрюелі" дев"ять років тому. За місяць по телефону освідчився в коханні. Коли вона завагітніла, почали жити разом. 2000-го в них народився син Віталій. Від першого шлюбу в Січкар є 20-річна донька Євгенія.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Ващук заборонив дружині цілуватися з клієнтами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути