четвер, 06 серпня 2009 07:52

Владислав Галкін стріляв у бармена

Автор: фото з сайту _www.truemans.ru
  Поки актор Владислав Галкін дебоширив у барі, його дружина Дарія Михайлова відкривала Шукшинськой фестиваль на Алтаї
Поки актор Владислав Галкін дебоширив у барі, його дружина Дарія Михайлова відкривала Шукшинськой фестиваль на Алтаї

Російського актора 37-річного Владислава Галкіна забрали у міліцейський відділок за стрілянину, яку він влаштував у московському барі Tiki на вул. Садово-Кудрінській.

Галкін з обіду до опівночі пив горілку. Коли відвідувачі розійшлися, замовив собі ще порцію. Бармен відмовився налити. Тоді актор схопив дерев"яного стільця і вдарив ним по стійці бару. Потім вийняв пістолета і вистрелив гумовою кулею в бармена. Той, поранений, упав. За кілька хвилин Галкіна оточили міліціонери.

— Минут на 40 отпустите? Я только домой заеду, переоденусь. Не могу же я в таком виде. Заодно и паспорт вам привезу, — просився актор у правоохоронців. Потім показав їм фальшиве міліцейське посвідчення з підписом Рашида Нургалієва, міністра внутрішніх справ Росії. Міліціонери попросили Галкіна здати всі небезпечні предмети: ремінь, персні.

— Ось, сережку не можу зняти, — смикав за вухо артист. — Вона дорога, скількись там карат. І телефон дорогий, 26 тисяч євро коштує, "Верту".

Галкіна повезли здати аналіз крові. Вранці відпустили додому до 34-річної дружини Дарини Михайлової.

— Сказати, що Влад у дитинстві був некерований — це нічого не сказати, — каже батько актора, 61-річний Борис Галкін. — Бабуся випускала його у двір погуляти і завжди сідала на кухні біля вікна, як на спостережному пункті. Знала: почує десь дитячий крик — це наш Влад "відзначився".

Владислав грає в кіно з 9 років. Слави зажив після телесеріалів  "Далекобійники" та "Спецназ". Цього року отримав звання заслуженого артиста Росії.

Зараз ви читаєте новину «Владислав Галкін стріляв у бармена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути