понеділок, 14 травня 2007 15:10

Владі Литовченко подарували "Ягуар" за 110 тисяч євро

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Влада Литовченко каже, що любить чорний колір. Він їй приносить успіх
Влада Литовченко каже, що любить чорний колір. Він їй приносить успіх

Автомобільна компанія "Віннер Імпортс Україна" подарувала директорові модельного агентства "Карін" Владі Литовченко чорний "Ягуар ХJ" вартістю 110 тис. євро. Жінка стала обличчям цієї компанії в Україні.

О пів на одинадцяту водій Влади Литовченко Володимир, одягнений у класичний чорний костюм, сидить за кермом чорного "Ягуара ХJ". На лобі чоловіка котиться піт, він обмахується хустинкою.

— Ну че ты меня фоткаешь? Не видишь, я весь упрел? Иди отсюда, Владу фотографируй! — сердиться він.

Крізь дзеркальні двері з автосалону виходить 36-річна Влада Литовченко. Ступає повільно, бо взута у чорні босоніжки на високих підборах.

— Правда, автомобіль гарненький? — звертається до прес-секретарки Наталки Дружиніної російською.  — Схожий на мене. У ньому є щось котяче, а я за гороскопом — лев.

Дружиніна осмикує Литовченко край спідниці. Влада роздивляється себе в боковому склі автомобіля. Каже, що на ній костюмчик від "Прада".

— Привезла з Йорданії, підбирала під колір авто, — пояснює. —Чорний приносить мені успіх.

У Йорданію Литовченко літала на травневі свята разом із 17-річною донькою Маргаритою.

— Намагаюся щороку вибратись на Мертве море хоч на кілька днів, — говорить. — Після купання в ньому шкіра відбілюється.

Не видишь, я весь упрел?

Каже, що вперше побачила, як на морі плавала мусульманка.

— Від шиї до кісточок затягнута в блискучий костюм, схожий на скафандр. Релігія не дозволяє їй оголяти тіло. Такий костюм незручний, бо парить.

Литовченко розповідає, що для меншої доньки Христини з Йорданії привезла оливковий хрестик. А для мами — ладан і оливкове масло.

— Мені не звикати до таких подарунків, — зізнається Литовченко. — На конкурсі "Міс Україна-1995" подарували автомобіль "Альфа Ромео". Через рік чоловік подарував "Джип". Шість років тому захотілося чогось гламурненького, — проводить кінчиками нігтів по підборіддю. — Прийшла в автосалон "Брітіш мотор", побачила кабріолет "Ягуар" і закохалася. Із салону виїхала на ньому.

Каже забороняє водієві швидко їздити. Сідає в авто, відкриває віконце, махає Дружиніній:

— Наталі! Для моїх довгих ніг вистачає місця, — повертається до водія. — Володю, прокатай!

— Вас с ветерком или медленно?— запитує той.

— Повільно, — просить Литовченко, — без самодіяльності.

Розповідає, що на авто почала їздити після перемоги в конкурсі "Міс Україна — 1995".

— Раніше, коли навчалася в Київському музучилищі, добиралася з Броварів у столицю автобусом. До зупинки йшла 3 кілометри. І старшу доньку Марго привчаю покладатися на свої ноги. Вона навчається в Інституті міжнародних відносин. Від метро "Лук"янівка" ходить пішки. Маргарита, як і я, не вміє водити машину. Уламую її піти на курси водіїв.

Пономарьов їздить на "лінкольні"

Володимир Гришко першу машину — "Газ-21" — купив у 20 років. Співак має військовий джип "Газ-67" 1944 року, "волгу" Газ-21 і "побєду" 1948 року випуску. Його улюблений автомобіль — "Мерседес 126", кольору хакі. На роботу тенор їздить на чорному, а його дружина Тетяна — на синьому "мерседесі". В автопарку ще є чорний "фольксваґен" та американський джип "кадилак".
Таїсія Повалій разом із чоловіком Ігорем Ліхутою влітку катається на "Мерседесі 220", узимку — на "Ауді-8 Лонґ". Батько співачки працював шофером. Коли їй було 6 років, він випив і посадив доньку за кермо. Відтоді Повалій боїться сама керувати авто. Її шофер — екс-кадебіст на ім"я Олег. Раніше він возив командувача генштабу Збройних сил СРСР.
Софія Ротару має в Києві автопарк, у Ялті — представницький "мерседес", а в Москві — джип. На 75-річчя "Шахтаря" власник  футбольного клубу Ринат Ахметов подарував співачці блакитний "бентлі" за 250 тис. євро.
Олександр Пономарьов сів за кермо у 18 років за 6-ту модель "жигулів". Згодом придбав "Вольво 740", "лінкольн" старого зразка. Потім спортивну модель "форда", "тойоту", "Мерседес 140". Нині співак має "лінкольн" 1986 року та два мотоцикли. Один із них — водний.

Галина ВАКАР

Зараз ви читаєте новину «Владі Литовченко подарували "Ягуар" за 110 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути