пʼятниця, 03 жовтня 2008 18:52

Влада Литовченко таємно вийшла заміж

Минулого понеділка 38-річна Влада Литовченко, власниця модельного агентства "Карін" і "Міс Україна-1995", обвінчалася із дніпропетровським бізнесменом Сергієм Прокаєвим. Він очолює корпорацію "Агро-Cоюз", що продає вантажівки, сільгосптехніку та запчастини.

— Не хочу нічого коментувати, — каже наречена "ГПУ" по телефону. — Це моє особисте. Мій чоловік — справжній джентльмен, турботливий, серйозний і красивий, поважає мене.

Кажуть, що пару вінчали в Києві. Церемонія була закритою, Литовченко не запросила на неї навіть куму, актрису Ольгу Сумську.

Молодята познайомилися півроку тому на вечірці у Дніпропетровську. Влада тоді давала інтерв"ю. Казала, особисті питання для себе закрила, не хоче більше ні з ким знайомитися, щоб не розчаровуватися. Сергій підійшов познайомитися.

— Це було кохання з першого погляду, "хімічна реакція", — каже Влада.

Улітку пара відпочивала в Ялті, куди літали на вертольоті. "Агро-Союз" має аеродром і кілька літаків, а під Дніпропетровськом Прокаєв збудував мотодром.

Подейкують, після одруження пара оселиться в новій квартирі житлового комплексу "Альпійський" у Києві. Квартира Прокаєвих має 316 кв. м, коштує $1,8 млн. У будинку є альпінарій та водоспад. До весілля Литовченко жила у трирівневій квартирі на Шовковичній у центрі міста. У другій її квартирі  мешкає 18-річна донька Маргарита від другого шлюбу із президентом компанії "Київстар" Ігорем Литовченком. Третє помешкання, також у центрі міста, Влада здає орендарям.

Шлюб із Прокаєвим для Литовченко третій. Уперше вона вийшла заміж 18-річною за київського архітектора, за п"ять років розлучилася. 1996-го взяла шлюб із Ігорем Литовченком. Прожила з ним дев"ять років. Молодшій доньці Христині від цього шлюбу нині 8.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко таємно вийшла заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути