четвер, 05 червня 2008 19:23

Віталій Верещагін прогнозує відставку уряду на липень

Автор: фото: Олена ЛУЦЕНКО
  Астролог із Полтави Віталій Верещагін у вівторок одягнув пурпурову мантію з атласної тканини. Каже, що кожному дню відповідає колір планети: понеділку — бежевий, вівторку — пурпуровий, середі — синій, четвергу — білий, п’ятниці — салатовий, суботі — чорни
Астролог із Полтави Віталій Верещагін у вівторок одягнув пурпурову мантію з атласної тканини. Каже, що кожному дню відповідає колір планети: понеділку — бежевий, вівторку — пурпуровий, середі — синій, четвергу — білий, п’ятниці — салатовий, суботі — чорни

40-річний полтавець Віталій Верещагін 16 років займається астрологією, хіромантією та окультними науками.

Живе Віталій у мікрорайоні Климівка. Чоловік під два метри зросту зустрічає біля двору. Запрошує до одноповерхового помешкання. До ніг кидаються чотири собаки.

— Перша вчителька мене не злюбила, коли написав листа Брєжнєву, — каже Верещагін. — Описав, що наш монастир використовують як психлікарню. У другому класі подивився фільм "Золотий ешелон", про революцію. Наступного дня зірвав урок — намовив 36 однокласників шукати золото. Матір викликали в школу і сказали везти мене в "дурку". У дитинстві дійсно сильно боліла голова. Не міг учитися.

У дитячій психлікарні Верещагіну поставили діагноз "психопатія".

— Мене там вилікували, — запевняє. — 30 років не знаю головного болю.

У 12 років Віталія перевели до інтернату для розумово відсталих дітей у смт Новотроїцьке на Донеччині.

— Завезли туди, як сліпе кошеня. Це була школа життя. Натерпівся знущань від дітей, упритик до сексуальних домагань, — кривиться.

За два з половиною роки приїхав у Полтаву, вступив до ПТУ N1, навчався на плиточника. Після служби в армії в 19 років одружився з Валерією із Донецька.

— Познайомився з нею в Полтаві. Товариш повів до неї на день народження 30 березня. А восени побралися. Через рік народився син Дмитро. Богатирем — 5 кілограмів важив. За 19 років ні разу нічим не хворів. Має зріст метр 89, вчиться заочно в університеті у Донецьку. Працює продавцем у супермаркеті. Буде економістом.

За шість років дружина пішла від Віталія.

У мене було мільйон жінок

— Валерія працювала малярем на тепловозо-ремонтному заводі. Їй не подобалося, що я астрологією займався, — каже чоловік. — Одного дня забрала шмотки, Дімку й поїхала в Донецьк. Через три роки намагалися зійтися. У 1998-му розбіглися остаточно. Зараз вона робить на шахті.

Про особисте життя говорить неохоче.

— У мене було мільйон жінок. Ніколи не користувався презервативами. Завжди вираховую астродані кожної людини. Цього достатньо для прогнозу.

Більше не одружувався. На життя заробляє лекціями з астрології, гаданням на картах, по руці. Складає гороскопи й астрологічні прогнози. 1997-го зареєстрував "Астрологічну школу Верещагіна". Записалися десять учнів. За рік навчання бере з них по 2,5 тис. євро.

— Податків не плачу. Раз якась дівчина подзвонила і нагадала про них. Я сказав пару магічних фраз — і мене більше не чіпали. За ті гроші годую своїх котів і собак.

2004 року агітував за кандидата в президенти Віктора Януковича. На замовлення його штабу читав по Україні лекції та показував гороскопи Ющенка і Януковича, які сам склав.

— У штабі зі мною торгувалися за ціну, як на базарі. Я просив три тисячі. Та зійшлися на півтори.

На подвір"ї 62-річна мати астролога Віра Василівна розвішує білизну.

— Син і мені прогнози робить. Усе збувається. У 2004 году сказав мені, що планєти розташовані пагано. Я тоді попала на опєрацию, — каже жінка.

Гороскоп Віталій може скласти за годину. Має прогнози для політиків.

— Янукович буде старатися об"єднатися із БЮТ або "Нашою Україною". Та він втрачає електорат і відійде з політики. У Ющенка Сатурн у Скорпіоні. Ця людина все життя ходить по лезу ножа. Дуже ризикований. На початку липня він відправить у відставку уряд Тимошенко, бо в Юлі погано планети розміщені. Вона піде в повну опозицію до президента. Намагатиметься провести дострокові вибори. Висуне свою кандидатуру. Та не стане президентшою. Її просто можуть фізично прибрати.

Каже, планети для України розташовані погано.

— У вересні найдешевший хліб коштуватиме 5–6 гривень. Введуть грошову купюру в 1000 гривень. Україна може по Дніпру розділитися. Київ погруз у насиллі й розпусті. Його в 2012 році чекає доля Дніпровської Атлантиди — прорве дамбу.

1968, 18 травня — Віталій Верещагін народився у Полтаві
1985 — рік працював вантажником на ринку в Полтаві. Взяли до армії
1987, 20 листопада — одружився з Валерією; розлучилися 1998-го
1988 — вступив на заочне відділення філологічного факультету Ленінградського державного університету
1988, 13 листопада — народився син Дмитро
1997 — зареєстрував "Астрологічну школу Верещагіна"
2003, квітень — купив пневматичний пістолет

Зараз ви читаєте новину «Віталій Верещагін прогнозує відставку уряду на липень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути