четвер, 20 вересня 2007 17:14

Винокур подарував машину Новіковій

  Марія Новікова — теж пародистка. Вона працює в театрі Володимира Винокура
Марія Новікова — теж пародистка. Вона працює в театрі Володимира Винокура

Російський гуморист Володимир Винокур, 59 років, подарував машину своїй 23-річній коханці Марії Новіковій. Срібний "Ніссан ноут" обійшовся артистові у $20 тис.

Кажуть, що Винокур ні в чому не відмовляє Марії. Кілька років тому дівчина переїхала з Бєлгорода до Москви. Тепер вона працює у Театрі пародій Володимира Винокура. Він знімає їй квартиру, сплачує рахунки.

Щоб не привертати уваги, в салон "Мейєр авто" на Волоколамському шосе Володимир Натанович відправив Марію зі своїм директором. Але подароване авто Винокур оформив на себе.

— Договір про купівлю автомобіля складений на ім"я Володимира Винокура, — кажуть продавці автосалону. — Але Марія Новікова у клієнтській базі залишила номер свого мобільного телефону.

Тепер машину часто бачать біля готелю "Пекін". Неподалік розташований офіс Винокура. За кермом автомобіля сидить Марія Новікова.

Володимир Винокур одружений. Його дружина Тамара, колишня балерина, знає про коханку чоловіка. У них є 21-річна донька Анастасія, яка теж займається балетом.

Зараз ви читаєте новину «Винокур подарував машину Новіковій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути