вівторок, 19 січня 2010 08:04

Віктор Павлік уперше взяв сина на вибори

У неділю о 10.00 у столичний ліцей N128 біля станції метро Лівобережна прийшов голосувати співак 43-річнийВіктор Павлік. За руки його тримають дружина Лариса і 10-річний син Павло.

— Здрастуйте, — вітається із членами виборчкому. Жінка в товстих окулярах тисне йому руку, підходить до столу зі списками жителів вул. Флоренції. Син Павло сідає на дерев"яний стілець під вікном.

— Вобше-то на минулих виборах ми голосували за Ющенка. Але за цих, напевно, будемо за Януковича, — каже.

Проголосувавши Віктор Павлік піднімає праву руку, показує знак тризуба.

— Мабуть, Павлік, голосував за Тягнибока, бо Тягнибок так показував на всіх своїх плакатах. Я думала, Павлік товстенький, а він худий, як ломака, — перешіптуються дві жінки-спостерігачки від БЮТу і "Нашої України".

— Тризуб то символ усіх українців, а не Тягнибока, — заперечує співак. — Узагалі не люблю ходити на вибори. Коли був малим, друзі ходили з батьками, а я не хтів, сидів удома. Свого сина привів уперше.

Віктор Павлік виступав у концертах на підтримку Віктора Януковича.

— Мене називають продажною шкурою, особливо на заході України. Я не сиджу на мішку з грошима, тому мушу заробляти. Записати пісню коштує 2 тисячі доларів, зняти кліп — 10 тисяч. Щоб узяли в ротацію на теле- та радіоканали — стільки ж. Якби були пропозиції від інших кандидатів, ще подумав би про вибір. Але вигідний контракт запропонував тільки Янукович. Неправильно iз симпатії до одного політика відмовлятися від грошей іншого.

За місяць із туром об"їздив 13 міст.

Журналісти запитують, в яку шубу одягнута його дружина.

— Паша, — кличе він сина. — Піди спитай у мами, із чого в неї шуба.

— Із норки, — відповідає той. — А шапка з кролика або зайця.

Актриса Ольга Сумська, 42 роки, голосувала на столичній вул. Гоголівській. Прийшла з чоловіком-актором Віталієм Борисюком, 44 роки, і доньками — 7-річною Ганною і 18-річною Антоніною Паперною.

— Не скажу, за кого голосувала, — каже Антоніна. Вона вперше бере участь у виборах. — Скажеш, що за одного, а переможе інший. Потім не обберешся проблем.

— Я на цій дільниці працюю четверті вибори, — каже киянка Ольга Пилипівна, 48-років. — Востаннє Сумську бачила, коли обирали мера Києва. Тоді вона прийшла у платті. Гарна була, очей не відвести. Тоня трохи схожа на неї носом і губами.

Скажеш, що за одного, а переможе інший. Потім не обберешся проблем

Брати-письменники 42-річні Капранови кажуть, що голосували за Віктора Ющенка.

— Яким би він не був, але дещо хороше зробив, — говорить Дмитро Капранов. — На парламентських виборах знайшли себе у списках тільки я з братом. Дружини й діти написали заяви, щоб їх цього року внесли в реєстр.

Письменниця 49-річна Оксана Забужко теж віддала голос за Ющенка.

— Це єдиний із президентів, якого можна було лаяти, — пояснює вона.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік уперше взяв сина на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути