четвер, 07 травня 2009 20:29

Викрали інтимні фотографії Карли Бруні

  Художнє фото Карли Бруні, дружини президента Франції, торік у квітні продали на аукціоні ”Крісті” за 91 тисячу доларів. Чорно-білий знімок зробив Мішель Комт у 1993 році
Художнє фото Карли Бруні, дружини президента Франції, торік у квітні продали на аукціоні ”Крісті” за 91 тисячу доларів. Чорно-білий знімок зробив Мішель Комт у 1993 році

Портативний комп"ютер і відеокамеру з фотокартками 40-річної Карли Бруні, дружини французького президента Ніколя Саркозі, викрали в Парижі. Грабіжники винесли їх із квартири Жюльєна Ентовена, рідного брата колишнього цивільного чоловіка Бруні. Від Рафаеля Ентовена жінка має 7-річного сина Ауреліано.

— Там було близько двохсот інтимних фотографій. Мабуть, грабіжники полювали саме за ними, щоби вигідно продати, — розповідають у жандармерії.

Фото зроблені наприкінці 2000-го, коли Бруні жила із філософом Ентовеном. Рафаель полюбляв фотографувати її оголеною. Коли розлучилися, віддав знімки братові, щоби їх не побачила нова ревнива коханка.

Кар"єру фотомоделі Карла Бруні розпочала в 19 років, іноді знімалася оголеною. Коли стала дружиною французького президента, відверті фотографії почали з"являтися в пресі. Торік один із таких знімків продали на аукціоні за $91 тис. А французька дизайнерська компанія "Пардон" друкувала зображення голої Карли на сумках. Бруні твердить, що чоловіка це не засмучує:

— На самому початку наших стосунків я показала Ніколя всі знімки. Він уважно їх переглянув, тицьнув в один: "Мені подобається це фото. Зроби мені копію".

Зараз ви читаєте новину «Викрали інтимні фотографії Карли Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути