Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2013 06:15

Викинула обручку в море

Автор: Фото надане родиною Фіщуків
  Олег та Надія Фещуки під час фотосесії на пляжі у кримському місті Феодосія. На весілля запросили 50 гостей
Олег та Надія Фещуки під час фотосесії на пляжі у кримському місті Феодосія. На весілля запросили 50 гостей

На пляжі у кримському місті Феодосія побралися 30-річний Олег та 26-річна Надія Фещуки із Запоріжжя.

— Ми обоє страшенно любимо воду, — розповідає Олег, доки дружина фотографується в альтанці на узбережжі. — Два роки тому познайомилися на пляжі. Я тоді відпочивав із товаришами. Вирішили полякати дівчат, наловили відро крабів і викинули на пляж. Вереск був неймовірний. Тільки Надя не злякалася. Розпитувала, як удалося стільки наловити. До кінця відпустки ми не розлучалися.

Упродовж року бачилися тільки у вихідні. Надія вчилася у Києві на бухгалтера, Олег у Запоріжжі керував фірмою з ремонтів.

— Жити разом стали, як тільки Надя випустилася з універу. Одружитись я запропонував у травні. На Пасху приніс їй обручку і квіти. Надя схотіла весілля на морі. Я погодився.

— За тиждень до одруження ми посварилися через батьків, — згадує молода. — Узяли кредит 30 тисяч гривень під заставу чоловікової фірми. Ресторан замовили по інтернету. Приїхали в Крим на 10 днів раніше, щоб домовитися про житло для гостей. Моя й Олегова мами як зговорилися, одна з перед одної розказували, які ми транжири. Потім Олег став мене звинувачувати, що захотіла морське весілля. Але я мріяла про таке з дитинства. Коли почали одне одного обзивати, я скинула обручку, яку коханий дарував на заручини, і жбурнула в море.

— Пообіцяв собі, як не відшукаю колєчко, не одружуся з Надькою, — говорить Олег. — Заради спортивного інтересу кілька разів ниряв, але не знайшов. У день весілля вийшов прогулятися набережною, дивлюся, щось виблискує. Нагнувся — а там колечко.

Фещуки запросили 50 гостей. Десятеро не приїхали, бо не змогли купити квитки до Криму.

— Удень я була у весільній сукні. Увечері всі роздяглися і влаштували пінну вечірку в купальниках. Гуляли до четвертої ранку.

За тиждень після весілля молодята повернули позику.

— Подарували рівно стільки, скільки ми потратили, — 35 тисяч гривень, — пояснює Надія. — Найоригінальнішим подарунком був півметровий краб, якого приніс мій брат. З ним годину фотографувалися гості. Хотіли зварити, але не знайшли великої каструлі. Місцеві сказали, що м'ясо старого краба смердить морем. Здали його в ресторан за 500 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Викинула обручку в море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути