четвер, 31 березня 2022 00:20

Відчуємо, що перемога близько

Гороскоп на 4–10 квітня

Тиждень особливих подій. Багато досягне той, хто вірить у перемогу й готовий на все заради результату. Звитягою нашої армії захоплюватиметься світ. Відчуємо, що перемога близько. Побутова техніка ламатиметься від перепадів напруги. Відшкодувати збитки навряд чи вдасться. Субота — день брехунів. Стежте, хто і що вам говорить. Не вірте обіцянкам. Бережіть заощадження. Не варто обмінювати валюту й намагатися заробити на чужому горі. Добре подумайте перед тим як підняти ціну на товари й послуги. Вагітним ризиковано вирушати у подорож. Втома стане причиною передчасних пологів.

Овен (21.03–20.04)

Довіртеся долі. Не дозволяйте сумнівам керувати вами. Беріться за складні завдання. Хто, якщо не ви, зараз впорається з цим успішно? Відчуєте, що зміни близько. В суботу справи підуть, як по маслу. Не варто витрачати всі заощадження. Заробітки затримаються. Коханим важко впоратися зі страхом. Обніміть їх. Аби не спровокувати виразку, їжте часто й малими порціями.

Телець (21.04–20.05)

Набридне жити на чужині. Багато хто повертатиметься додому, почне саджати городину. Робота біля землі додасть сил. Зустріч із родиною допоможе забути пережиті під час евакуації жахіття. Прочитайте дітям казку. Знайдіть ігри, що допоможуть їм відволіктися від думок про війну. Через напругу на роботі турбуватиме безсоння.

Близнюки (21.05–21.06)

Поставтеся до цього періоду як до перезавантаження. Мрійте, складайте плани на майбутнє, підтримуйте тісний зв'язок із батьками. Сила роду допоможе відшукати себе, повернути душевний спокій. Зверніть увагу на кон'юнктивіт. Використовуйте очні краплі. Мастіть обличчя кремом від засмаги, якщо схильні до появи вітиліго.

Рак (22.06–22.07)

Ви спокійні та виважені. Це допоможе досягти більшого, ніж сподівалися. В критичних ситуаціях швидко бачитимете причину проблеми й шукатимете спосіб це залагодити. Вдалий період, аби чогось навчитися. Вихідні багаті на знайомства. Є шанс зустріти цікаву людину й розпочати нові стосунки. Зменшіть споживання кави та енергетиків.

Лев (23.07–23.08)

Отримаєте цікаві фінансові пропозиції. Пристати на них краще увечері в середу. Вихідні багатьом доведеться провести на роботі. Допоможіть переселенцям. Пожертвуйте частину одягу та майна тим, хто залишився без нічого. Марно ревнуєте коханих до їхніх друзів і співробітників. Вони вірні вам. Остерігайтеся опіків. Не піднімайте підозрілих предметів.

Діва (24.08–23.09)

Вирушайте до супермаркету зі списком. Купуйте найнеобхідніше. Додаткових фінансових навантажень ваш бюджет не витримає. Задумаєтеся над тим, щоб здавати в оренду кімнату чи гараж. Альтернативні джерела заробітків зараз виручать. Зателефонуйте сусідам, які виїхали під час війни за кордон. Розкажіть, про ситуацію у вашому місті чи селі. Підбадьорюйте гарними новинами. Пийте більше теплих напоїв. Не ігноруйте перших ознак циститу.

Терези (24.09–23.10)

Понеділок буде аварійно небезпечний. Не поспішайте, коли сідаєте за кермо. Важко зосередитися на роботі через поодинокі вибухи. Будьте обережні, не ігноруйте сигналу тривоги. Підприємцям час активніше повертатися до справ. Бізнес, який працюватиме, принесе високі прибутки. Не знайомтеся в соцмережах. Достойну пару знайдете серед тих, хто зараз захищає Україну. Дотримуйтеся посту. Їжте рибу.

Скорпіон (24.10–22.11)

Якщо не встигли на автобус чи потяг, не засмучуйтеся, а зітхніть із полегшенням. Доля застерігатиме від неприємностей у дорозі. Легше буде знайти спільну мову із керівниками-чоловіками. Жінки гарячкуватимуть і прийматимуть рішення, через які потерпатиме вся команда. Залагодити стосунки з коханими допоможе вечеря. Вимкніть смартфони й телевізори. Побудьте трохи удвох. Користуйтеся кремом від зморшок.

Стрілець (23.11–21.12)

Ви багато на що спроможні. Не втомлюйтеся мріяти. Поряд буде чимало тих, хто готовий профінансувати ваші ідеї. Пильнуйте під час оформлення страховки. Аферисти стягнуть велику суму, але не дотримаються обіцянок. Відвідайте і приберіть могили рідних. Замініть штучні квіти й вінки на живі. Захочеться квашеної капусти та кислих огірків. Організм сигналізує про нестачу вітаміну С.

Козеріг (22.12–20.01)

Тиждень перехідний. Почнеться із втрат. Щось викиньте чи пожертвуйте, аби уникнути невдач. Не засмучуйтеся, якщо вам погрожують звільненням. Виграєте фінансово, бо знайдете більш оплачувану посаду. Не втрачайте голову через нових знайомих. Бережіть тих, кого любите. Легко завагітніти, позбутися лупи та глистів.

Водолій (21.01–20.02)

Найважливіші події відбудуться в сімейному житті. Хтось народить дитину, дехто задумається над усиновленням. Швидко вивчити польську чи німецьку вдасться завдяки спілкуванню з іноземцями. Не розповідайте батькам про проблеми з коханими. Їхнє втручання зруйнує ваш шлюб. Ефективним буде лікування гормональними препаратами. Розпочинайте його під наглядом лікаря.

Риби (21.02–20.03)

Мудрим і терплячим вдасться уникнути збитків і невдач. Не викидайте гроші на забаганки. Пожертвуйте частину зарплати на армію. У ваше життя прийдуть колишні друзі. Завдяки їхній підтримці зумієте повернутися до звичного життя. Замість ковбаси та консерв їжте печену рибу й оселедці.

"Газету по-українськи" можна передплатити онлайн на сайті Укрпошти за "ковідну тисячу"

Зараз ви читаєте новину «Відчуємо, що перемога близько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути