вівторок, 25 січня 2011 10:26

Від сміху Ольги Фреймут здох папуга

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Телеведуча Ольга Фреймут сидить у столичному кафе ”Сервіз”
Телеведуча Ольга Фреймут сидить у столичному кафе ”Сервіз”

28-річна Ольга Фреймут, ведуча ранкової програми "Підйом" на "Новому каналі", заходить до столичного кафе "Сервіз" у джинсах та приталеній куртці. Сідає на диван. Просить офіціанта подати каву "як завжди".

— Щодня прокидаюся о п'ятій ранку та їду на роботу ненафарбована, сонна, — пригладжує біляве волосся. — Але я звикла вставати рано, мені навіть бракує цього під час відпустки. Коли прокидаєшся о десятій ранку, то ніби півдня пішло нанівець і шкода часу.

Її колеги по роботі Олександр Педан і Сергій Притула бояться запізнитися на ранковий ефір, тому часто ночують у студії.

— Педан інколи спить на диванчику. Коли приходжу зранку, охоронець просить не шуміти, бо Саша ще не прокинувся. Якось із ним на диванчику Сергій заснув. Це виглядало пікантно. Тепер сплять окремо. Саша — в гримерці, а Сергій — у студії.

В Ольги нафарбовані лише губи. Вона білошкіра.

— У нас із Педаном і Притулою стосунки, як у сестри із братами. Нещодавно їздили кататися на лижах у Карпати, то Саша мені термобілизну подарував. Такі подарунки можна лише від брата приймати. Я намагаюся дарувати їм те, що, на мій погляд, важливе і корисне. Подарувала Саші хороший шампунь. Мені було б приємно такий отримати. А він образився. Тепер коли щось у нього прошу, каже: я зайнятий, мушу йти мити голову. Сергію подарувала дорогий крем для обличчя, який прибирає перші зморшки. Він теж надувся. Хоча їхній перший подарунок мені був жахливий. На мій день народження вони замовили корзину жовтих прив'ялих ромашок. Я розплакалася. Квіти виглядали ніби щойно з могилки, хоча коштували дорого. Я бачила чек.

Коли сміється, прикриває губи рукою.

— Люди кажуть, що в мене цікавий сміх. Одна глядачка написала, що від мого сміху у неї вдома папужка здох. Інша написала, що її такса підбігає до екрана і починає хвостом виляти, коли я розмовляю на "Підйомі". Знайомі говорять, що дітям подобається мій голос. Якщо залишити їх біля телевізора, годинами будуть тихо сидіти.

Каже, її може розсмішити Олександр Педан, коли замовляє таксі:

— Дзвонить диспетчерам і просить, аби йому прислали таксі з водієм, який розмовляє українською, причесаний, умитий і з хорошим почуттям гумору. В своїй машині Саша возить половину гардероба — від парадного костюма до гірськолижного. Навіть лижі є.

У кафе танцюрист Дмитро Дікусар дає інтерв'ю одному з телеканалів. Ольга підходить до нього привітатися.

— Я знайома з багатьма відомими людьми. Коли художник Деміан Гьорст приїжджав в "Пінчук Арт Центр", я з іншими журналістами зайшла до залу, де він сидів. Попросила його намалювати щось, що б я могла потім продати. Не сподівалася, що візьме прес-реліз і накидає мій портрет. Ніколи не продам цей малюнок. Після того почала колекціонувати автографи знаменитостей, які мені подобаються. Співак Кріс Рі намалював мені ромашку, соліст "Грув Армада" начеркав щось своє. Удома вже більше десятка таких автографів.

Розказує, що не може знайти няню для дочки 4-річної Злати.

— Вона довго мене вважала подружкою, а мамою називала мою маму — свою бабусю. Почала шукати їй няню. Дзвоню одній жінці, яка пише, що знає кілька мов і хоче велику зарплату. А сама розмовляє суржиком. Як я такій дитину довірю? Зараз ми склали графік, і зі Златою по черзі сидять мої мама, тато, брат і сестра. Приїжджають зі Львова на тиждень. І я навчилася розподіляти свій час. Розмежовую роботу й родину. Раніше могла з ранку до ночі сидіти на роботі. Це неправильно.

Торік розійшлася з чоловіком, головним режисером "5 каналу" Олександром Ракоїдом.

— Люди інколи розходяться через роботу та через приватні особливості одне одного. Ми з Сашком дружимо, але вирішили, що для обох буде краще жити окремо.

Зараз ви читаєте новину «Від сміху Ольги Фреймут здох папуга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути