пʼятниця, 11 грудня 2009 07:38

Валерій Колодкін вилікував рак препаратом із чистотілу

Автор: фото: Ірина РИБАКОВА
  Дніпропетровець Валерій Колодкін із дружиною Тетяною в Києві 7 грудня цього року. Препарат україн на основі чистотілу допоміг йому вилікувати рак шкіри
Дніпропетровець Валерій Колодкін із дружиною Тетяною в Києві 7 грудня цього року. Препарат україн на основі чистотілу допоміг йому вилікувати рак шкіри

В Україні на пацієнтах випробують ліки від раку україн. Перевірять, як діють на меланому — рак шкіри. Винахідник препарату 72-річний Василь Новицький приїхав до Києва з Відня. Там він очолює Український протираковий інститут. Обіцяє надати для досліджень тисячу ампул.

59-річний Валерій Колодкін із Дніпропетровська запевняє, що вилікувався від меланоми IV ступеню без операції, опромінення й хіміотерапії. За допомогою ліків Новицького.

— У мене за лівим вухом утворився якийсь наріст розміром із горошину. Я звернувся до лікарів, пухлину видалили, — Валерій Валентинович показує шрам. — Після цього там з"явилася темно-фіолетова пляма, розміром два на чотири сантиметри. Онкологи визнали меланому останньої стадії. Метастази пішли в легені, печінку, селезінку, підшлункову залозу. У легенях були найбільші ущільнення. На шиї, підборідді, ключиці, лопатці з"явилися плями, схожі на родимі. Дочка по Інтернету зв"язалася з доктором Новицьким. Він порадив лікування україном в онкоцентрі Донецька.

На лікування родина витратила близько 45 тисяч гривень

Валерій Валентинович пройшов 10-денний курс. Йому вкололи у вену 40 ампул україну. Це не дало результатів. За 10 днів повторив. Половина плям на шкірі зійшла. Томографія показала — зникають метастази і всередині організму. Після восьмого курсу залишилося одне ущільнення в легенях, але і воно значно зменшилося. Під час лікування двічі піднімалася температура до 38 градусів. Нудоти й болю не було. Єдина проблема — від катетерів ховаються вени.

— Ми спочатку не казали Валері, що в нього смертельна хвороба. Боялися — упаде духом, припинить боротися. Медики прогнозували, що він проживе щонайбільше рік. Тепер так радію, сама жити захотіла, — усміхається 57-річна Тетяна Миколаївна, дружина Колодкіна.

На лікування родина витратила близько 45 тис. грн. Одна ампула ліків коштує 840 грн. У донецькому онкоцентрі україном лікують також інші форми онкозахворювань. Відчув полегшення сусід Колодкіна по палаті. У нього рак прямої кишки.

Препарат протестували в 20 країнах і 58 університетах світу. Досліди проводилися на 120 видах раку.

— Тепер я хочу довести, що україн допомагає саме в боротьбі з метастазуючою меланомою. Щоб не казали про "випадкові одужання", — говорить Василь Новицький. Він родом з Івано-Франківщини. Одружився з австрійкою, переїхав до Відня.

У 1970-х україн випробували в нашій країні. Із 300 хворих одужали вісім. До 1989-го вилікували рак у вже 100 людей. Під час досліджень у Німеччині 90 хворих поділили на три групи. Перші пройшли курс хіміотерапії — і в середньому прожили п"ять місяців. Другі проходили "хімію" й одночасно їм кололи україн — це продовжило життя до 10 місяців. Третя група приймала лише україн. Чимало з них живуть уже вісім років.

Є понад 800 різновидів пухлин

— Ракові клітини періодично з"являються в кожного з нас. Зазвичай імунна система їх знищує. Але в онкохворих вона стає сліпою, не бачить раку. Україн знімає цю сліпоту. Він знищує злоякісні тканини і не зачіпає здорових. Основна складова препарату — чистотіл, — пояснює Новицький. — Та фармацевти звикли заробляти на хіміотерапії. Вона приносить значно більші прибутки.

Валерія Колодкіна лікував онколог Донецького обласного протипухлинного центру Сергій Васильєв. Він підтверджує, що пацієнт вилікувався україном.

— За вісім сеансів 99 відсотків проявів раку зникли. Йому неправильно прооперували доброякісну пухлину. Був рецидив — через рік на тому ж місці виникла злоякісна пухлина. Було декілька метастазів. Завдяки україну поступово зникли всі, крім одного у правій легені. Такого результату вилікування меланоми за свій 30-річний стаж ні я, ні мої колеги не бачили, — каже Сергій Дмитрович.

— Це комбінація чистотілу з ліками тіотеф. Препарат — добрий імуномодулятор. Україну вже понад 30 років, але в нас увагу на нього звернули тільки зараз. В онкоцентрі ми застосовували його при раку товстої, прямої кишки, молочної залози. В одної жінки була пухлина четвертого ступеня з метастазами в печінці. Вона вилікувалася, жива і здорова. Усе залежить від того, як організм відреагує на ліки, — говорить Васильєв. — Щоб довести ефективність україну, треба провести клінічні розробки, виробити тактику лікування і дати рекомендації медикам щодо його застосування. Адже є понад 800 різновидів пухлин. І тільки дилетант може сказати — препарат допоможе всім.

Під дією ліків пухлини перестають рости

Американець Ральф Мосс понад 30 років досліджує ліки від раку. Його вважають найкращим незалежним експертом у цій галузі, наукові статті публікують у провідних медичних журналах США. У звіті про україн він писав:

— Ці ліки тестували в Національному інституті раку у США. Україн уповільнив розвиток 60 видів ракових клітин. У дослідницькому університеті Маямі, штат Флорида, препарат випробували на мишах. Було дві групи по п"ять онкохворих гризунів. Одній групі кололи україн, другій — не давали ліків. На 15-й день у чотирьох із п"яти мишей із першої групи пухлини перестали рости. У нелікованих — хвороба прогресувала.

У клініках досліджували, як україн діє на людей. Деякі пацієнти на початку скаржилися на слабкість і виснаження, але це швидко минало. Лікарі вважають, що погане самопочуття було через продукти розпаду ракових клітин, а не через ліки. На слабкість скаржилися переважно ті, у кого пухлини зменшилися або переставали рости. Препарат досліджували вчені з Канади, Австрії, Франції, Німеччини, Нідерландів.

Україн зареєстрований в Україні, Грузії, Білорусі, США й Австралії.

Марина ГРУДІЙ

Зараз ви читаєте новину «Валерій Колодкін вилікував рак препаратом із чистотілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути