вівторок, 16 березня 2010 08:11

Украли телефон із номером Ірини Білик

11 березня вокаліста гурту ТНМК 36-річного Фоззі (Олександра Сидоренка. — "ГПУ") обікрали в поїзді Київ—Харків.

— Купив квиток на експрес. Як тільки відправилися, провідник запропонував за 50 гривень пересісти в купе у відремонтованому вагоні-ресторані. Я погодився. Думав, заляжу красиво, напишу вірш складним ямбом для однієї реклами.

Сусід по купе був напідпитку.

— Підселили якогось чоловіка в синьому. Всю дорогу він базарив по телефону, обіцяв якійсь Анюті повернутися завтра вранці до Києва. Випив чотири пляшки пива. Разів із 10 повторював дівчині якісь дурні подробиці, реготав на все купе. Посеред розмови захропів. Як його Анюта терпить, не уявляю. Я подумав, може, викласти на стіл мобільник чи гаманець, щоб цей додік украв і вискочив із поїзда десь у Полтаві.

Коли під"їжджали до Полтави, співак пішов курити до тамбура.

— Гаманець із грошима сховав у сумці, її поставив під сидіння. Сусід витяг усі гроші, лишив 8 гривень дрібними купюрами.

Олександр пішов шукати чергового міліціонера.

— Думав, пройдусь по поїзду, може, той пройдисвіт іще не встиг утекти. Міліціонер мене затримав. Коли я почав пояснювати, що мене пограбували серед білого дня, — пригрозив, що висадить на найближчій станції. Провідниця із сусіднього вагона мене впізнала і пожаліла. Коли зійшов із поїзда, за 8 гривень добрався до друзів маршруткою.

За два дні до того хореографа Сергія Костецького, 23 роки, пограбували в аквапарку в Броварах під Києвом.

— Із друзями побував у сауні, поплавав у басейні, покатався на гірках. Увечері планував піти в кіно. У роздягальні помітив, що зник мій ай-фон. Перевернули все вверх дном, але телефону ніде не було. Він коштував 6 тисяч гривень. У ньому були номери Ірини Білик, Насті Каменських, Лілії Подкопаєвої. Тепер попадуть до рук пройдисвітів.

Міліціонери пообіцяли, що шукатимуть телефон за допомогою супутників.

Зараз ви читаєте новину «Украли телефон із номером Ірини Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути