четвер, 09 серпня 2007 18:20

У Світлани було шкарубке чоловіче обличчя

 

"Бачу пригодницькі сни, пов"язані з дитинством, юністю. Наснилася туристична мандрівка на велосипедах рідним краєм. Їхали всім класом, учитель попереду. Стежка вела попід залізницю, а потім виїхали до лісу, вирішили перепочити. У мене була маленька сокирка, хотів зрубати гіллячку на великому дереві. Замахнувся й рубонув, але не по гілляці, а по стовбуру. І раптом величезне дерево впало на всю групу, на велосипеди. Із жахом прокинувся. Пізніше приснилося, що пішов на побачення зі своїм першим коханням. У довгому коридорі попід стіною стояли й інші дівчата, жінки. Внутрішній голос підказував, що необов"язково підходити до своєї. Та я таки підійшов до Світлани. Вона стояла в барвистій сукні спиною до мене. Обійняв її ззаду. Вона повернула голову, і побачив шкарубке чоловіче обличчя. Великі масні губи тяглися до поцілунку.

Анатолій, бізнесмен, 41 рік, м. Київ".

Ваші сни справді цікаві, але жахів не навіюють. Відбувається вплив на свідомість, імунна сфера набуває додаткових захисних імпульсів, активне сучасне вимагає більшого зосередження на головному. У виборі ділових партнерів будьте обережнішим. В інтимній сфері уникайте авантюр, покладайтеся на традиційні моральні засади. Можливо, почуваєтеся самотнім, потребуєте справжньої чоловічої дружби, більшої довіри чи відкритості. Не дивуйтесь, якщо несподівано потурбують податківці чи інші контролюючі служби. Можете зазнати крутійства, обману.


"Мені наснилися морські страховиська. Це було після того, як по телебаченню показали сюжет про батька з сином, яких занесло в море. Створіння були схожі на великих спрутів, що хапали  відпочиваючих, підкидали вгору, а потім ковтали. Жертви задоволено сміялися. Я стояла на березі, але страховиськ боялася. Раптом одне опинилося позаду мене, почало поволі насуватися. Я прокинулась.

Оксана, 22 р., м. Дніпропетровськ".

Ваш сон навіяв телевізійний сюжет. Батька з сином врятували, та уява малювала жахливі картини загибелі людей. Швидше за все, ви боїтеся майбутнього спілкування з чоловічою статтю. Або ви ще цнотлива, або зазнали неделікатного ставлення до себе, небажаних взаємин, грубуватої сили. Будьте готові до нової інтриги, знайомства з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «У Світлани було шкарубке чоловіче обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути