четвер, 11 грудня 2008 18:29

У Кріштіану Роналду роман з українкою (ФОТО)

23-річний португалець Кріштіану Роналду вийшов із ресторану "Пікколіно" в англійському Манчестері разом із 25-річною українкою Оленою Хейнс. Після вечері кращий футболіст року та його супутниця поїхали вдвох на "Порше Каєні".

Олена — дружина 50-річного британського мільйонера Джона Хейнса. Познайомилися п"ять років тому. Мільйонер приїжджав у справах в Одесу. Стосунки між Джоном та Оленою швидко набирали темп. За два роки пара одружилася. А місяць тому Хейнс випадково натрапив на пікантні телефонні послання від Роналду до його дружини.

— Знайшов Оленину мобілку, про яку я не знав. Там 49 СМС із номера, який записаний "Роналдо", — розповідає Джон Хейнс в інтерв"ю британській пресі. — У повідомленнях приблизно таке: "Ти сумуєш за мною, дівчинко? Я сумую!". Я найняв приватного детектива. Мені показали фотографію, де Олена й Роналду виходять разом із ресторану. Я сподівався зберегти наш шлюб, купив дружині квиток на батьківщину. Але через десять днів вона таємно повернулася в Манчестер. До цього моменту наш шлюб був прекрасним, ми планували дитину. На день народження я купив Олені перстень із діамантом, але потім викинув його в унітаз.

Джон подає на розлучення. Він має 11-річну доньку Ізабелу від першого шлюбу.

— Для Олени ця гарненька ганчірка більш приваблива! — каже Джон про футболіста.

Олена працює продавцем у парфумерному відділі елітного магазину Манчестера. Вона також є обличчям сайту знайомств "Лілія лав". Закликає "подолати розрив між освіченими дамами із колишнього Радянського Союзу та самотніми, сумними і, як правило, розлученими чоловіками з Англії".

У Роналду цього року було чотири бурхливі романи. У січні зустрічався із португальською телеведучою Кароліною Патрочініо. У травні її замінила іспанська манекенниця Нерейда Гальярдо. Дівчина заявляла, що стане дружиною Роналду. У липні Кріштіану закохався в італійську модель Летицію Філіппі. У вересні запрошував до себе дівчину на ім"я Фернанда. Кажуть, вона працює за викликом і продає кокаїн.

Зараз ви читаєте новину «У Кріштіану Роналду роман з українкою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути