Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 17:47

У Йосипа Кобзона народився онук-кореєць

  Йосип Кобзон із сином Андрієм, невісткою Анастасією Цой і онуком Михайлом у медичному перинатальному центрі в Москві
Йосип Кобзон із сином Андрієм, невісткою Анастасією Цой і онуком Михайлом у медичному перинатальному центрі в Москві

Невістка російського співака 70-річного Йосипа Кобзона — корейська модель Анастасія Цой — народила первістка. Хлопчик вагою 3,5 кг і зростом 51 см з"явився на світ у московському  перинатальному центрі.

Під час пологів був присутній батько дитини бізнесмен Андрій Кобзон, 33 роки. У нього вже є дві доньки — Аня та Поліна, від першого шлюбу з моделлю Катериною Полянською. Андрій — бізнесмен: має нічний клуб, пивний бар "Жигулі" на Арбаті та японський ресторан.

29 січня Йосип Кобзон приїхав забирати внука з кількома пакетами подарунків. А його помічник вів на ланцюгу бурого ведмедя. Коли Анастасія з дитиною спустилися до виходу, звір, у супроводі дресирувальника, виконав кілька трюків і постояв на задніх лапах.

— Онука хочу назвати Михайлом, тому привів ведмедя, — каже Кобзон. — Для мене і дружини Неллі це ім"я важливе. Так звали мого вітчима й батька Неллі. Вітчима любив, наче рідного. Мама побралася з ним, коли батько пішов на фронт і одружився з іншою.

У корейців ведмідь має символічне значення. За легендою, пращур корейської нації Тангун був народжений від небожителя та ведмедиці, яка перетворилася на жінку.

У Йосипа Кобзона це перший онук. Співак має п"ятеро онучок. Трьох — Ідель, Мішель та Орнеллу-Марію — народила донька Наталя.

— Я щасливий, що в мене буде корейський онук, — говорить Йосип Давидович. — Я багато разів був у Південній і Північній Кореї, з Кім Чен Іром у добрих стосунках. Хлопчик схожий на маму. Жартую, що Пушкіна нам народила!

Невістку Кобзон дуже любить.

— Це типова східна дівчина — без комплексів і поганих звичок. Вона не палить, не п"є. Така маленька, що живіт був більший за неї.

Кобзон зізнається, що дідусь він не суворий:

— Онучки з мене мотузки скручують, я їх балую.

Зараз ви читаєте новину «У Йосипа Кобзона народився онук-кореєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути