вівторок, 24 жовтня 2017 06:10

У Дмитра Мар'янова обірвався тромб

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.oka.fm
  Російський актор Дмитро Мар’янов знявся у 80 стрічках. Мав велику квартиру в центрі Москви й дачу в місті Лобня за 15 кілометрів від столиці
Російський актор Дмитро Мар’янов знявся у 80 стрічках. Мав велику квартиру в центрі Москви й дачу в місті Лобня за 15 кілометрів від столиці

Російський актор 47-річний Дмитро Мар'янов помер 15 жовтня дорогою до лікарні. Відпочивав з друзями на дачі у Підмосков'ї, коли у нього обірвався тромб.

— Видел Дмитрия за несколько дней до смерти, — говорить товариш Леонід Барац. — Розповів, що у нього виявили тромб. Сказав, почистили судини і вже почуває себе нормально.

Дмитро Мар'янов зажив слави 1986-го, коли знявся у музичному фільмі "Вище за веселку". Після того зіграв у 80 стрічках. 10 років працював у московському театрі "Ленком". Потім став актором "Незалежного театрального проекту".

Мав кілька цивільних шлюбів. Останньою дружиною стала харківська актриса Ксенія Бик, молодша на 17 років. Офіційно з нею одружився 2015-го. Разом виховували спільну 8-річну доньку.

— Диму видела за четыре месяца до смерти, — згадує колишня цивільна дружина Ірина Лобачова. — Виглядав здоровим. Думаю, у його смерті є кримінал. Діма мав велику квартиру в центрі Москви, прекрасну дачу. Він часто міняв жінок, бо не міг довго жити з однією. З ­Ксенією у нього теж не все клеїлося. Але вона вчепилася у нього, бо зрозуміла, що трапився багатий чоловік. Стала єдиною жінкою, якій вдалося затягнути його в РАЦС. Ксенія все робила з далеким прицілом.

Поховали актора 18 жовтня на Хімкинському кладовищі в Москві. Труну опускали в могилу під оплески присутніх.

Зараз ви читаєте новину «У Дмитра Мар'янова обірвався тромб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути