Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2012 06:15

"Твого хлопця вб'ю, а сам піду в тюрму"

"У нашій сім'ї біда, — пише вінничанка Ольга Анатоліївна, 43 роки. — Колишній хлопець моєї доньки не дає їй спокійно жити. Таня і Вадим зустрічалися два роки. Вже були розмови про весілля, але сусіди та знайомі почали розповідати, що Вадим гуляє з іншими дівчатами.

Таня вирішила розірвати стосунки. Почала зустрічатися з іншим хлопцем. Тепер Вадим її шантажує. Каже: "Я тобі життя не дам. Твого хлопця вб'ю, а сам піду в тюрму". Таня стала нервовою, дуже схудла".

Листи коментує столичний біоенергетик Мирослав Олійник.

— Доньці не треба йти до шлюбу з Вадимом. Щасливої сім'ї вони не створять. Зраджувати буде. Від сили проживуть разом два-три роки. Хлопець буде одружуватися тричі. Матиме позашлюбну дитину. Тані не слід відштовхувати від себе хлопця, який замінив їй Вадима. Навесні наступного року можете готуватися до весілля. Вадима боятися не варто. Він герой на словах. На злочин не піде.

"Після народження другої дитини чоловік до мене охолов, — розповідає у листі 42-річна Олена з Київщини. — Живемо разом, але спимо у різних кімнатах. Як жінка, я його перестала інтересувати. У мене відчуття, що він мене зраджує. За останні два місяці грошей у сім'ю не приносить. Дома нічого робити не хоче. Глядить тільки себе. Разом живемо заради дітей. Може, в усьому винна порча по батьковій лінії. У нас в роду чоловіки не доживають до 53 років. Батько помер у 49 років від хвороби, брат у 52 застрелився".

— Порчі на вашому роду не бачу. У чоловіка є жінка на стороні. Причина розриву ваших стосунків не в дитині. Чоловік у сім'ю повернеться. Постарайтеся частіше проводити час разом. Любов допоможуть повернути близькі родичі.

"Я виростила трьох дітей, але ніхто так не тріпав мені нерви, як невістка, — пише 53-річна Світлана Юріївна з Полтавщини. — Те, що вона не путьова, я бачила з першого дня. Але серцю не накажеш. Син Саша дуже хотів її в жінки взяти. Вона п'є, гуляє з чоловіками на своїй роботі. Вдома нічого не робить. Даже супу не вміє зварити. Дітей не хоче, бо не хоче в декреті сидіти. Скажіть, що мені зробити, щоб сину зустрілася краща жінка".

Надсилає весільне фото сина і невістки. На ньому вусатий чоловік та пишногруда дівчина з коротким рудим волоссям. Голова покрита короткою фатою.

— Не розлучайте дітей, — біоенергетик сканує долонею знімок. — Якщо сину добре з такою дружиною, то не ставайте між ними. Ні з ким він не буде такий щасливий. Олександра жінка не зраджує. Первістка народить до наступної осені.

Зараз ви читаєте новину «"Твого хлопця вб'ю, а сам піду в тюрму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути