Ексклюзиви
середа, 15 грудня 2010 04:45

"Ти бачила, яка в неї щілина між зубами, палець поміститься?"

Автор: фото надане газетою ”Сегодня”
  Організатор конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” бізнесмен Олександр Онищенко цілує переможницю Олесю Стефанюк
Організатор конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” бізнесмен Олександр Онищенко цілує переможницю Олесю Стефанюк

Одеситка 22-річна Олеся Стефанюк перемогла у відборі на міжнародний конкурс "Міс Всесвіт-2011", який проходив у столичному Мистецькому арсеналі.

Стефанюк навчається на прокурора в Інституті прокуратури та слідства Одеської юридичної академії, президентом якої є колишній голова Центрвиборчкому 56-річний Сергій Ківалов. Півроку тому в конкурсі "Міс Україна-2011" перемогла ще одна студентка Ківалова 20-річна Катерина Захарченко.

— Коли нас на сцені залишилося двоє, відчувала, що стану переможницею, — говорить Олеся. Не розумію тих дівчат, які плачуть, сміятися треба. Святкували з усіма дівчатами до ранку. У модельний бізнес я прийшла рік тому, коли стала "Міс академія". Брала участь у конкурсі "Міс Одеса", але не перемогла. Сюди просто надіслала анкету зі світлинами.

У подарунок переможниця отримала кольє із золота й коштовного каміння за $20 тис. і путівку в Канни. Олеся родом з Івано-Франківська. В Одесі винаймає однокімнатну квартиру. На конкурсі була найстаршою. Має форми 86/61/90, зріст — 176 см. Її мати — домогосподарка, батько — бригадир.

— Дядька-товстосума, який скрізь за мене платить, не маю. Весь час віддаю навчанню. Я вчусь на прокурора, а це важко. Маю старшу сестру Тетяну. Вона вже заміжня. Я ні з ким не зустрічаюся. Чоловіки звертають на мене увагу не більше, ніж на інших жінок.

У конкурсі беруть участь 15 учасниць. У першому турі виходять на сцену в костюмах Сніжинок — у коротких білих сукнях і навушниках зі штучного хутра. Удруге з'являються в закритих купальниках тілесного кольору. Дефілюючи, на ходу поправляють тканину, яка врізалась їм у сідниці.

Журі обирає п'ять фіналісток, яким по черзі ставлять запитання.

— Що б ви обрали: титул "Міс Україна" чи новенький "бентлі"? — запитує в однієї з учасниць член журі й організатор цьогорічного конкурсу бізнесмен Олександр Онищенко, 39 років.

Дівчина ніяковіє.

— Я б обрала звання, бо в ньому є слово "Україна", а я обожнюю свою країну, — відповідає.

Зала заходиться сміхом.

Олесю обирають переможницею, бо, за словами членів журі британської співачки 42-річної Сонік і тенісистки 20-річної Каролін Возняцкі, "у Олесі чудова пластика, шикарні форми й дуже гарне волосся".

— Куплено все стопроцентно. Ти бачила, яка в неї щілина між зубами, палець поміститься? — перемовляються глядачі в туалеті.

Гостей конкурсу пригощали шампанським, віскі "Деверс" (коштує близько 400 грн за пляшку. — "ГПУ") і фруктовими закусками. Протягом вечора біля барної стійки черга за коктейлями. Дехто з гостей забирає порожні бокали після коктейлів із собою.

На сцену підіймається представник однієї з автокомпаній  і понад 15 хв. рекламує нову модель авто.

— Напевно, людина вважає, що головна подія сьогоднішнього вечора — це презентація нового автомобіля, а дівчата-конкурсантки — чудовий фон цьому, — не витримує і перебиває його ведуча конкурсу Марія Єфросиніна, 31 рік.

Не договоривши, промовець дякує й повертається на своє місце за столиком.

Запрошення на конкурс коштували від $250 до $1 тис. Виручені кошти підуть на потреби одного зі столичних дитячих будинків.

Зараз ви читаєте новину «"Ти бачила, яка в неї щілина між зубами, палець поміститься?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути