вівторок, 15 лютого 2011 04:00

Тетяні Франчук сини розказують про блондинок

Автор: фото з сайта www.glavred.info
  Тетяна Франчук зі своїми синами
Тетяна Франчук зі своїми синами

Київська галеристка Тетяна Франчук відзначила 34-річчя у Лондоні. Святкувала з чоловіком бізнесменом Мануелем Алвесом та двома синами. Їхнім батьком є  її колишній чоловік — 41-річний бізнесмен Ігор Франчук, екс-зять Леоніда Кучми.

— Святкували в Лондоні. Мої діти там ходять до школи, — розповідає Тетяна. — Люблю свій день народження. Замовила столик в одному з найкращих ресторанів "Ле каприз". До нас приєдналися мама й дві подруги з чоловіками. Їли рибні делікатеси. На десерт замовили полуничний торт.

Мануель подарував дружині сережки та підвіску з білого золота, мати — срібний глобус.

— Молодший 8-річний Ярослав прямо в ресторані зіграв мені на піаніно й заспівав англійською. Усі відвідувачі аплодували йому. 10-річний Сашко намалював вітальну листівку. "Тобі співають наші пташки, наші морські свинки, наші собака і кіт, і ми всі теж тобі співаємо: "З Днем народження, мамо!" У дитинстві батьки часто дарували мені книжки про мистецтво. Кожен раз подарунок ховали, я мала його знайти. У 16 років купили золотий годинник. Маленький такий, "Заря", здається.

Каже, сини діляться з нею секретами.

— Ми часто розмовляємо про їхніх гьолфрендів. Молодший розповідає про свою постійну дівчину з дитсадка. А старший не може визначитися, блондинок чи брюнеток він більше любить.

Тетяна народилася близько 11.00.

— У Лондоні вітання від київських друзів починаю приймати о дев'ятій ранку через різницю в часі. Прокидаюся для цього раніше й чекаю, хто привітає перший.

Зараз ви читаєте новину «Тетяні Франчук сини розказують про блондинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути