вівторок, 13 лютого 2007 15:50

"Теща молодша за мене на 16 років"

Автор: фото з сімейного архіву
  Володимир Бистряков наполіг, аби його весілля з Ольгою було пишне — ”бо це в неї вперше”
Володимир Бистряков наполіг, аби його весілля з Ольгою було пишне — ”бо це в неї вперше”

"Ми познайомилися 25 років тому, — запевняє Володимир Бистряков. — Моя жінка тоді ще була в животі у своєї мами. Я з першою дружиною Регіною прийшов на весілля до друзів. Там познайомився із майбутньою тещею Тетяною, яка була вагітна".

Ольга Нєізвєстная співає в жіночому гурті "Альтана". Бистряков пише для неї музику.

— Уперше побачив Ольгу на конкурсі "Як стати зіркою". Я сидів у журі. Прийшла худенька 14-річна дівчинка, — згадує. — Заспівала дуже професійно. По голосу їй можна було дати 25 років. Я запросив її до гурту. Оля була скромною, боялася мене. Я написав музику до мультфільмів, на яких вона виросла, — "Петрик П"яточкін", "Острів Скарбів".

Каже, що у 18 років Ольга перетворилася на красуню.

— Спершу ми опиралися нашим стосункам. Але нас наче хтось за шиї тягнув одне до одного. Ми з Олею схожі, за гороскопом обоє — Стрільці й Собаки. У мене було багато романів, але такого я ще не відчував.

Шість років у Бистрякова з Ольгою тривав бурхливий роман.

— А півтора року тому я посадив за стіл усю її сім"ю: маму, бабусю і Олю. І заявив: "Таню, я прошу твою доньку стати моєю дружиною". Оля намагалася в"якнути щось із переляку, але я заборонив їй втручатися у розмови дорослих.

Каже, що Ольга не хотіла пишного весілля, але він наполіг.

— Замовили лімузин. Купили весільну сукню. Спеціально для нас Подільський РАГС закрили для інших пар. Коли в РАГСі виголосили: "Шановні батьки, от і виросли ваші діти", зал випав від сміху. Із батьків була лише теща, молодша за мене на 16 років. Удруге сміялися, коли нам побажали дожити до золотого весілля.

Зізнається, що Ольга називає його "папа".

Бистряков завоював її соленими помідорами

— Спробувала назвати Вовою, але я заперечив. Який Вова, я їй у батьки годжуся.

Із першою дружиною акторкою Регіною Бистряков прожив 19 років. У них є 9-річний син Жора і 19-річна донька Ірина, яка вчиться на акторку в Петербурзі.

У неділю Бистряков із Жорою катався на санчатах у парку Слави. А Ольга гуляла біля будинку на Лівобережній з однорічною донькою Машею. Вона зізналася "ГПУ", що Бистряков завоював її соленими помідорами.

— Приносив трилітровими банками. Я їх обожнюю. Тепер чавить мені вранці сік. Готуємо всією сім"єю: мама відбиває м"ясо, Володя маринує і смажить його. Я ріжу салат. А бабуся Світлана Григорівна дивиться за Машею.

Сім"ї з великою віковою різницею партнерів для України не дивина. Колишній нардеп 57-річний Григорій Суркіс старший за другу дружину Катерину на 30 років. Торік вона народила йому сина. Від першого шлюбу власник ФК "Динамо" має 34-річну доньку Світлану.

Екс-голова Верховної Ради Іван Плющ, 65 років, старший за дружину Світлану на 28 років. Подружжя має доньку, 10-річну Домініку. Плющ удруге одружився після загибелі єдиного сина Вадима. Подейкують, що його перша дружина живе в монастирі.

Акордеоніст Ян Табачник, 61 рік, побрався із молодшою на 27 років співачкою Тетяною Недєльською. Подружжя має трьох синів — 10-річного Петра, 5-річного Павла і 3-річного Михайла.

Хореограф Григорій Чапкіс, 76 років, старший за третю дружину Аллу на 23 роки. Друга — Наталя була молодшою від нього на 22 роки. Зараз вона мешкає у Сан-Франциско із сином Грегорі, 27 років. Перша дружина Чапкіса померла. Від неї хореограф має доньку Лілію, 48 років.

Друга дружина Олександра Волкова, 59 років, Майя молодша від нього на 21 рік. Два роки тому в них народилася донька Діана. Від попереднього шлюбу з Аллою колишній нардеп має двох дорослих доньок.

Екс-голова адміністрації Леоніда Кучми Віктор Медведчук, 52 роки, третій шлюб узяв із молодшою на 19 років журналісткою Оксаною Марченко. Два роки тому в них народилася донька Дарина. Від першого шлюбу Медведчук має 25-річну доньку Ірину.

Колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник, 52 роки, закохався у студентку, коли викладав у Львівському університеті. Марія молодша на 16 років. Їхньому синові Володимиру зараз 13. Від першого шлюбу з Уляною Пинзеник має дорослих доньок Ольгу та Юлію.

Лолобріджида старша за колишнього нареченого на 34 роки

Голлівудська акторка Демі Мур, 44 роки, старша за третього чоловіка актора Ештона Катчера на 15 років. Весільний обряд вони провели за канонами каббали. Шафером запросили колишнього чоловіка Мур Брюса Вілліса. Від нього акторка має трьох доньок.
Американський мільярдер Дональд Трамп, 60 років, одружився зі словенською моделлю Мелані Кнаус, 36 років. На їхньому весіллі був екс-президент США Білл Клінтон. Торік Мелані народила Дональдові сина Барона Уільяма. Від двох попередніх шлюбів Трамп має по двоє синів і доньок.
У жовтні 2006-го 79-річна італійська акторка Джина Лолобріджида оголосила про заручини із 45-річним іспанським бізнесменом Хавєрою Рігау-Рольфосом. У грудні весілля скасували начебто через надмірну увагу преси. Роман акторки та бізнесмена тривав 22 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Теща молодша за мене на 16 років"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути