четвер, 07 лютого 2008 15:07

Телеведуча Алла Мазур вагітна

  У березні ведуча телеканалу ”1+1” Алла Мазур збирається у декрет
У березні ведуча телеканалу ”1+1” Алла Мазур збирається у декрет

Телеведуча каналу "1+1" 42-річна Алла Мазур — на п"ятому місяці вагітності. Нещодавно вона зібрала команду працівників каналу й повідомила новину. У березні збирається йти у декрет. Хто батько майбутньої дитини, колеги не знають.

— У Мазур вже чималий животик, аж ґудзики на одязі не сходяться, — каже один із працівників каналу. — Під час ефіру вона прикриває його папочкою. Хто батько дитини, навіть не здогадуємося. Вона ніколи не розповідає про особисте.

Кілька років тому ведуча забрала до столиці батьків і взяла кредит на квартиру. Мазур народилася в селі Зіньків на Хмельниччині, в родині медиків. Рік тому в інтерв"ю ведуча зізналася, що в її особистих планах — тільки діти. Вона уточнила: якщо буде можливість, народить дівчинку і хлопчика.

— Не можу сказати, що моє особисте життя страждає через роботу. Але часу на нього бракує. Я закохувалася в різних чоловіків. Одначе в мене високі вимоги до обранців, — розказує вона. — Якось розповіла в інтерв"ю, що чекаю на пропозицію. Один знайомий, з яким ми спілкуємося, запропонував вийти за нього. А я сподівалася цього від іншого.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча Алла Мазур вагітна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути