вівторок, 12 грудня 2017 07:50

Тетяна Донець чекає дитину

Народний депутат із фракції "Народний фронт" 37-річна Тетяна Донець взяла декретну відпустку. Первістка народжуватиме в лютому.

"П'ять місяців без політики", — написала в соціальній мережі Донець. Додала знімок із діагнозом лікаря. Жінка — на 30-му тижні вагітності. Народжуватиме в лютому. До Верховної Ради збирається повернутися у квітні 2018-го.

Батько дитини — однопартієць Донець 38-річний Денис Дзензерський. Пара одружилася 14 лютого 2016-го. Заради шлюбу Дзензерський покинув дружину і двох дітей. Тетяна більш як три роки зустрічалася з екс-регіоналом Василем Горбалем, 46 років. На той час політик був одружений зі співачкою Галліною. Також мала стосунки з бізнесменом 41-річним Олексієм Чеботарьовим.

Тетяна Донець народилася у Дніпрі. Її мати Наталія була близька соратниця Павла Лазаренка.

2006-го Тетяна стала депутатом Шевченківської районної ради столиці від Блоку Юлії Тимошенко; До Верховної Ради потрапила 2012 року в складі об'єднаного списку "Батьківщини". Мільйонерка.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Донець чекає дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути